Diskogruppen.dk

Ring til os på  77 34 81 14

Lej en jukebox

Lej en Jukebox inkl. højtalere for bare 800 kr.
Lej i op til 5 dage for samme pris.

Lej en jukebox og sæt gang i festen

Der er mange bud på hvilke kriterier der er for, at en fest kan betegnes som god og succesfuld. Men en ting er nok fælles på manges liste, når det kommer til kravene for en god fest, nemlig musikken. God musik er et must-have til enhver god fest. For uanset alder, kan den rette musik næsten altid få folk op ad stolene og ud på dansegulvet. Og der er mange måder hvorpå man kan sikre sig, at musikken til festen er i top. Eksempelvis laver mange et hav af playlister, der kan sættes på over en højttaler, der kan spille rummet op. Vi har gjort det nemt og har lavet pakker til dig, som indeholder en Ipad jukebox med flere millioner numre på og et setup af højtalere, tilpasset antallet af gæster.

Ipad jukebox

Ipad jukebox inkl højtalere 50 pers

800,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Ipad jukebox inkl højtalere 80 pers

1.000,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Ipad jukebox inkl højtalere 50 pers + lille lyspakke

1.000,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Ipad jukebox inkl højtalere 100 pers

1.200,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Ipad jukebox inkl højtalere 80 pers + lille lyspakke

1.200,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Ipad jukebox inkl højtalere 100 pers + stor lyspakke

1.650,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Skab en unik stemning

Med en moderne jukebox fra vores udlejning kan du skabe den helt rette musik i rummet, helt uden at hyre en rigtig DJ til det. Der medfølger nemlig professionelt udstyr, der får din fest til at syne veltilrettelagt, og helt sikkert giver dine gæster lyst til at sætte deres yndlingssange på. For det betyder nemlig noget for helhedsindtrykket, når man træder ind til festen, at man kan se, der er gjort noget ud af det, og at lyden er i top. 

Derudover kan du med en moderne jukebox også sikre dig, at alle i rummet kan høre musikken, og det ikke kun er dem, der sidder tæt på højtaleren, der kan høre hvad der bliver spillet. Alt efter hvor mange mennesker der bliver til festen, kan der tilkøbes forskellige højtalere, så I er sikret den bedste lyd til jeres fest. Så hvad end der skal være smæk på volumen eller om det skal være mere stille og roligt, så kan det lade sig gøre.

Udlejning af jukebox med udstyr

Du kender sikkert det med, at der til mange fester er en bestemt mobil, der er koblet til højttaleren, og som styrer alt musikken. Men senere på aftenen kan der blive rift om mobilen, når flere og flere har musikønsker, de gerne vil sætte på. Derfor kan det at koble sin mobil til højtaleren være en kedelig post at have. 

Når du lejer en moderne jukebox hos os, slipper du for bekymringen om, hvem der skal ofre deres mobil til DJ-posten hele aftenen. For der medfølger nemlig en iPad, hvorfra I kan styre musikken hele aftenen, om I så vil sætte en playliste til at køre, eller om folk selv ønsker at gå op og vælge musik. På den måde undgår I, at der er en der skal bruge strøm og tid på at tage imod alle musikønsker fra festen. 

Ipad’en er kodet til kun at kunne tilgå Spotify, hvorfor den er nem at finde rundt i, selv hvis det er din bedstemor eller bedstefar, der skal vælge et nummer. Hvis I foretrækker kun at leje højtalere, kan dette også arrangeres.

En Nem løsning

Udlejning af jukeboxe kan være svært at finde rundt i, hvorfor vi har forsøgt at gøre det så nemt for jer som muligt, ved at tilbyde alt det nødvendige udstyr.

Der er allerede betalt for Spotify, som I kan bruge løs af, når I skal finde jeres yndlingssange. Derudover er iPad’en også allerede udstyret med et mobildatakort, så I har dækning langt de fleste steder. Men skulle det ske, at I er et sted uden dækning, kan iPad’en kobles op til jeres WiFi-netværk.

Har du spørgsmål til leje af jukeboxe hos os, så er du mere end velkommen til at kontakte os med store og små spørgsmål om udstyr og leje.

Levering & afhenting

Gratis afhentning på vores lager i Kr. Værløse. ved weekendleje
Udlevering hver torsdag mellem kl. 15:00 og 17:00
Aflevering hver mandag mellem kl. 15:00 og 17:00
Dog undtaget op af helligdage
Udlevering og aflevering på andre tidspunkter kun efter aftale.

Levering og afhentning af udstyr fra:
0 – 20km fra vores lager i Kr. Værløse 595,00
21 - 50km fra vores lager i Kr. Værløse 895,00
51 – 80 km fra vores lager i Kr. Værløse 1095,00
81 – 100km fra vores lager i Kr. Værløse 1395,00
101 – 150km fra vores lager i Kr. Værløse 1695,00