Diskogruppen.dk

Ring til os på  77 34 81 14

Award show

Specialdesignet til jeres behov

Award show - Diskogruppen.dk

Hold et overdådigt award show

Lange kjoler, gyldne statuetter, formidabel underholdning og en hyldest til de store indsatser. Et award show er en stor aften, hvor I har mulighed for at hylde nogle af dem, der har gjort en helt særlig indsats for jer gennem året. 

Det er en god mulighed for større virksomheder, for at give deres medarbejdere en aften hvor de kan blive forkælet med lækker mad, god underholdning og spændende prisuddelinger. Det er samtidig en god mulighed for at gøre status over året, der er gået, og give alle et bedre indblik i virksomheden og dens arbejde og mål for fremtiden.

Skab en fortryllende setting til jeres award show

Står I overfor at holde et stort award show for flere forskellige virksomheder eller organisationer, men ved ikke helt hvordan I skaber den helt rigtige stemning i rummet? 

Så kan vi hjælpe jer med både ideer og udførelse. Vi er fyldt med gode ideer, og brænder for at give jer den bedst mulige aften. Men det er ikke kun ideer vi kan tilbyde jer. Vi kan nemlig tilbyde at afvikle hele showet for jer, så I selv kan nyde aftenen i fulde drag. 

Til et rigtigt Award show skal der selvfølgelig være en bar, og her kan vi eksempelvis tilbyde kompetente bartendere, der kan lave lækre cocktails til alle gæster. Derudover kan vi tilbyde at stille vagter til rådighed til hele jeres awards show, så der er nogle til at tage sig af eventuelle problemer. 

Hos os kan I bl.a. også få hjælp til underholdning, catering og tjenere der kan servicere gæsterne.

Award Show Novo Nordisk

Få det bedste lyd og lys til jeres award show

Til et Award show er lyd og lys en vigtig del af oplevelsen, og er med til at gøre det hele ekstra professionelt. Hos os kan I få kompetente DJs til at stå for alt lyden til jeres store show. Når I booker en DJ til jeres award show, kan I samtidig booke et lysshow, der kan lyse den store scene op præcis som I ønsker det. Derudover kan lysshowet også skabe den rette award stemning i salen. 

Har I brug for slush-ice maskiner, fadølsanlæg eller lignende til jeres show, så kan vi også være behjælpelige med det.

Lad os hjælpe jer med jeres award show

Nikolaj Jørgensen - Diskogruppen.dk

Har du spørgsmål til betjeningen af lysshowet eller noget helt andet, står Nikolaj Jørgensen klar til at svare på alle dine spørgsmål, så du kan få verdens bedste fest.