Få en dygtig DJ der mestre at holde festen kørende hele natten

DJ til ungdomsfest
Når du skal holde din 18 års fødselsdag for venner og veninder, så lad os sørge for at festen ikke går i glemmebogen.

Lej en DJ til din ungdomsfest
Få en professionel DJ ud og spille de fedeste hits til din fest, med et fedt lyd og lys setup som er en klub værdig.

Om det er laserlys og masser af røg eller store movinghead, så skal vi nok sørger for masser lysshow til dit dansegulv, det sammen med et top tunet højtaler system der kan få taget til at lette, er alt sammen med til at give dig den helt perfekte aften, som i sent vil glemme.

Vi har alle de nye hits
Vores ungdoms DJ’s er friske og klar med 100% opdateret musik, dj’en har fingeren på pulsen omkring hvad der rør sig på musikmarkedet både i ind -og udland, lige fra top 10 på diverse hitlister til de mest hemmelige remix. Så du vil altid få serveret tidens helt store hits.

DJ’en vil selvfølgelig krydre dette med klassikere og syng med numre, så der hele natten igennem vil blive holdt kog i dansegulvet. Vores Dj tager selvfølgelig også imod ønsker fra dig og dine gæster.

Anlægget er tilpasset lokalet
Uanset om du holder din fest i dine forældres garage, eller i et lejet festlokale, så tilpasser vi både lyd og lys til forholdene. Du kan forvente et top fedt lysshow med røgmaskine, lasershow og andre effekter, som skaber den helt rette stemning.

Fotograf
Det er altid sjovt at have en masser billeder fra en alletiders fest. Det er bare ikke altid man lige får husket at tage nogen. Lad vores professionelle fotograf skyde billeder i løbet af aftenen. Hvis Diskogruppen må lægger billederne op på vores facebook side, så er der mulighed for at I kan vinde fotografen ganske gratis.