Få det vigtigste til en julefrokost til at spille med en professionel DJ

DJ til julefrokost
Årets julefrokost, er en af de tilbagevendende begivenheder som der bliver set mest frem til. Det bedste ved sådan en aften, er den høje stemning og et fyldt dansegulv.

Lej en DJ til jeres julefrokost
Lad en af vores professionelle DJ’s sørge for at jeres julefrokost kan varer til den lyse morgen. Musikken vil blive tilpasset medarbejderne, så alle får mulighed for at danse hele natten. Vi spiller gerne de klassiske julehits, dem i havde glemt godt blandet med populær musik fra de forskellige årtier, mixet sammen med nutidens rytmer. Dj’en tager selvfølgelig også gerne imod ønsker, i løbet af aftenen. Med en dj til julefrokost tager i festen til et nye niveau. Så der bliver masser at snakke om dagen efter.

Musik til det hele
Vores DJ’s kan også spille musik under velkomstdrinken og sætte den musikalske stemning under maden. Skal jeres julefrokost indeholde et bestemt tema, så kan vi også sørge for at musikken passer til dette. Vi kan også hjælpe med at skabe den rigtige stemning, med f.eks. lys eller røg. Er tankerne at den skal ha lidt mere netop til dette års julefrokost, kan vi være behjælpelige med et komplet event, fra ide til virkelighed. Hvad enden i ønsker et Award show eller 80’er tema kan vores mange års erfaring med at opbygge og underbygge jeres tema eller fest, med både musik, lyd og lys samt av-løsninger komme jer til gode. Vi kommer gerne ud og holder et møde med jer, så vi sammen kan finde den helt rigtig løsning, til jeres julefrokost.

Dekorationsbelysning
Vores dekorationsbelysning vil skabe den helt rigtige stemning til jeres julefrokost. Vi kan trylle jeres lokale om til en hyggelig julestue, eller lave det klar til et vaskeægte julebal. Hvad med at få en snekanon til at lave en sjasket november/december måned om til hvid jul. Mulighederne er mange, så lad os hjælpe jer med at finde den perfekte løsning til jeres julearrangement.

Dinner Musik
Skal der spilles musik, når I indtager julemaden, så prøv vores Dinner pianist. Der spilles et blandet udvalg af musik, eller også tilpasses repertoiret efter jeres ønsker. Vi kan selvfølgelig også sørge for underlægningsmusik via en DJ, eller en forudbestemt playliste via det opstillede anlæg.

Skal der være underholdning
Vi kan sørge for at booke den helt rigtige underholdning til jeres arrangement. Skal I have live band, stand up, eller en anden gimmick, kan vi hjælpe jer med. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til julefrokost.