Diskogruppen.dk

Ring til os på  77 34 81 14

Lej anlæg og højtalere

Lej et anlæg  for bare 595 kr.
Lej i op til 5 dage for samme pris.

Professionelle anlæg og højtalere

Står du og skal holde en fest for venner og familie eller en fed firmafest, men mangler du noget at spille musikken på? Så kan du leje højtalere billigt lige her, så hele festbudgettet ikke skal bruges på at købe dyre højttalere.

For det kan nemlig hurtigt blive en dyr post at skaffe ordentlig lyd til festen, hvis man ikke i forvejen ejer noget udstyr, der kan spille eksempelvis et telt eller en festsal op.

Anlæg

Lej et anlæg 50 pers.

595,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Lej et anlæg 80 pers.

795,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Lej et anlæg 1oo pers.

995,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Lej et anlæg 150 pers.

1.195,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Anlæg og lysshow

Anlæg og lysshow 50 pers

895,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Anlæg og lysshow 80 pers

1.095,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Anlæg og lysshow 100 pers

1.295,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Anlæg og lysshow 150 pers

1.495,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Lej højtalere og få stor fleksibilitet på DJ-posten

Lej et sæt højttalere og kom let over hvem der skal styre musikken hele festen, ingen udgift til dj eller halve numre der konstant afbryder rytmen på dansegulvet, fordi alle skal blande sig. Musik er en meget vigtig del af en fest, og musikken ender næsten altid med at blive et samtaleemne efter en fest. Især hvis musikken ikke var god. Ved leje af højtalere  har du muligheden for at kunne koble din telefon eller computer til højtalerne enten via bluetooth eller kabel, og dermed tilgå dine playlister og afvikle musikken let. Derfor er leje af højtalere en god idé: Hvis du ønsker muligheden for, at flere personer skal kunne styre musikken, kan dette også let lade sig gøre via vores system. Ønsker du derimod ikke at bruge din egen device til at afvikle musikken fra, er der også en mulighed her, ved eksempelvis at leje en jukebox i stedet. Uanset hvad du vælger, kan vi garantere at det lige giver et ekstra løft, at der er god musik. I kan vælge at leje en moderne jukebox her, hvor der hører en iPad med, der har adgang til millioner af sange.

Lav playlister i forvejen og få den helt rigtige stemning

Der er lavet mange playlister, der i forvejen er at finde på diverse streamingtjenester, som du kan sætte på højtalerne til din næste fest. Men ind imellem kan det altså være en god idé at sætte sig og bruge lidt tid på at skræddersy en playliste til festen, så man kan få de helt rigtige sange med til anledningen. 

Gør det selv eller få en af vores professionelle dj’s til at hjælpe dig. Er du i tvivl om musikken til din fest, kan vi sagtens hjælpe med at sammensætte en eller flere gode playlister til din fest. For mange forbinder musik med bestemte minder, og en fest kan ikke gøres om. Om det er en gammel gymnasieklasse, der skal mødes til en reunion fest, eller firmafesten for 200 kolleger, så er musikken bare vigtig. Er dette tilfældet, kan det altså godt betale sig at lave sin egen, selvom der også er mange gode bud i dem, der allerede er lavet.

Leje af højtalere gjort nemt

 Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at finde frem til, hvilke højtalere du skal leje, alt efter hvor mange personer der kommer til festen. 

Derudover er der også mulighed for at få højttalerne bragt direkte til adressen hvor festen skal holdes. 

Leje af højtalere hos os skal være så nemt som muligt, hvorfor vi også kan sætte udstyret op hvis det ønskes. 

Levering & afhenting

Gratis afhentning på vores lager i Kr. Værløse. ved weekendleje
Udlevering hver torsdag mellem kl. 15:00 og 17:00
Aflevering hver mandag mellem kl. 15:00 og 17:00
Dog undtaget op af helligdage
Udlevering og aflevering på andre tidspunkter kun efter aftale.

Levering og afhentning af udstyr fra:
0 – 20km fra vores lager i Kr. Værløse 595,00
21 - 50km fra vores lager i Kr. Værløse 895,00
51 – 80 km fra vores lager i Kr. Værløse 1095,00
81 – 100km fra vores lager i Kr. Værløse 1395,00
101 – 150km fra vores lager i Kr. Værløse 1695,00