Ring til os på  77 34 81 14

OM DISKOGRUPPEN

Tilbage i 1996 blev Diskogruppen etableret som et lille mobildiskotek, men er i dag, 25 år efter, blandt Danmarks mest anerkendte i branchen. Diskogruppen blev i 2014 opkøbt af Hot-Light Lyd & Lys, som ligeledes har været en del af diskobranchen i mange år. Fusionen har været med til at stille Diskogruppen endnu stærkere på et meget omskifteligt marked.

Til daglig har vi base i Værløse i Storkøbenhavn, men servicerer hele Sjælland, når festen skal have en tand mere. Gennem årene har vi, sammen med vores kunder, været med til at skabe nogle af de mest mindeværdige fester, som gør, at vi glæder os hver gang, vi skal ud at spille eller aflevere og opsætte vores udstyr.

Der hvor vi skiller os ud fra mange af de andre i branchen er, at vi skræddersyer vores løsninger specifikt til hver enkelt kunde gennem tæt dialog, så alle ønsker og behov bliver opfyldt, hvad end det drejer sig om et bryllupfirmafesten eller privatfesten. Vi går ikke på kompromis, når vi skal bidrage til festen, derfor bruger vi også de bedste anlæg og de mest kvalificerede DJs, der med garanti leverer det bedste show hver gang.

Vores forretningsområde er med årene vokset betydelig, så vi i dag også kan tilbyde mange fleksible løsninger inden for lyd og lys. Vi har også flere former for underholdning tilknyttet vores service, så der er noget til enhver fest.

I april 2023 slog vi vores udlejningsforretning uaa.dk og Diskogruppen.dk sammen til en stor side.
Det betyder, at vores kunder nu kan finde alt de skal bruge på én side.

Vi er i konstant bevægelse. Hvorfor? – Fordi vores virksomhed skal være blandt branchens bedste!

Med venlig hilsen
Nikolaj Jørgensen

Jeg har nok altid haft interessen for lyd og lys og startede som DJ i en alder af 16 år. 1/5-1997 købte jeg mit første diskoanlæg og moms registrerede mig.

Jeg fortsatte som DJ og udbyggede stille og roligt min virksomhed. Som 35 årig satte jeg pladerne på hylden og gik all-in på at styre virksomheden med mange dygtige DJs til at spille for mig.

Min helt store passion er helt sikkert lyd & lys, at kunne forme en fest for andre og se hvor og hvornår vi rammer loftet. Jeg elsker mit job og har en fest hver dag jeg går på job.
Nikolaj Jørgensen - Diskogruppen.dk
Nikolaj Jørgensen
CEO

Send os en besked

Besked fra Diskogruppen.dk

Diskogruppen Aps

Cvr.: 39982706
Ryetvej 127, 2 TV, 3500 Værløse

Tlf.: 77 34 8114
Email: [email protected]

Telefon tid:
Mandag til søndag fra kl. 10:00 til 22:00

Ikke dem du spiser, men de der gør din netoplevelse sødere! Klik ‘Accepter alle’, og vi lover, ingen kalorier!