Diskogruppen.dk

Ring til os på  77 34 81 14

om diskogruppen

Tilbage i 1996 blev Diskogruppen etableret som et lille mobildiskotek, men er i dag, 20 år efter, blandt Danmarks mest anerkendte i branchen. Diskogruppen blev i 2014 opkøbt af Hot-Light Lyd & Lys, som ligeledes har været en del af diskobranchen i mange år. Fusionen har været med til at stille Diskogruppen endnu stærkere på et meget omskifteligt marked.

Til daglig har vi base i København, men servicerer hele landet, når festen skal have en tand mere. Gennem årene har vi, sammen med vores kunder, været med til at skabe nogle af de mest mindeværdige fester, som gør, at vi glæder os hver gang, vi skal ud at spille eller aflevere og opsætte vores udstyr.

Der hvor vi skiller os ud fra mange af de andre i branchen er, at vi skræddersyer vores løsninger specifikt til hver enkelt kunde gennem tæt dialog, så alle ønsker og behov bliver opfyldt, hvad end det drejer sig om et bryllupfirmafesten eller privat festen. Vi går ikke på kompromis, når vi skal bidrage til festen og derfor bruger vi også de bedste anlæg og de mest kvalificerede DJ´s, der med garanti leverer det bedste show hver gang.

Vores forretningsområde er med årene vokset betydelig, så vi i dag også kan tilbyde mange fleksible løsninger inden for lyd og lys. Vi har også flere former for underholdning tilknyttet vores service, så der er noget til enhver fest.

I april 2023 slog vi vores udlejningsforretning uaa.dk og Diskogruppen.dk sammen til en stor side.
Det betyder at vores kunder nu kan finde alt de skal bruge på én side.

Vi er i konstant bevægelse. Hvorfor? – Fordi vores virksomhed skal være blandt branchens bedste!

Med venlig hilsen
Nikolaj Jørgensen