Diskogruppen.dk

Ring til os på  77 34 81 14

Lej Beer Pong bord

Lej et Beer Pong bord for 250 kr

Lej et Beer Pong bord

Selskabslege er gode til at krydre en festlig aften med. I kan for eksempel lave konkurrencer, hvor der er sjove præmier, eller bare æren, på højkant, eller du kan lade det være op til gæsterne at udfordre hinanden. Man kan også lave en hel Beer Pong turnering, hvor man til sidst finder det ultimative Beer Pong hold. Alle kan lege med, og Beer Pong er desuden også sjovt for publikum at se på. 

Hvis du også godt kunne tænke dig at prøve et ægte Beer Pong bord, men ikke har lyst til at investere i et, så kan du leje et her hos Diskogruppen. Når du lejer et af vores Beer Pong borde medfølger alt til den sjove leg: 

– 1 stk. Beer Pong bord
– 24 stk. 40 cl. krus. (12 blå og 12 røde)
– 3 stk. Beer Pong bolde

Et Beer Pong bord er det perfekte valg til studenterfesten, til en 18-års fødselsdag eller bare som et sjovt indslag til firmafesten

Beer Pong bord

Beer Pong Sæt

250,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Hvad er Beer Pong?

Beer Pong er en sjov leg, som kan spilles af både børn og voksne (vi anbefaler dog naturligvis at bytte øllen ud med sodavand eller saftevand, når det er børn der spiller).

Beer Pong er nemt at spille, og alt det kræver er et Beer Pong bord og et Beer Pong sæt. Et Beer Pong sæt består af 24 store plastikkrus og tre bordtennisbolde.

Beer Pong består af to modstandere, enten individuelt eller som to dystende hold med to på hvert hold. Hvert hold har hver især opstillet 10 plastikkopper i trekantformation i hver sin ende. Holdene skiftes nu til at kaste en bordtennisbold ned i et af modstanderens krus. Når man rammer plet, skal modstanderen drikke krusets indhold og fjerne det fra bordet. Det hold, der først får elimineret alle modstanderens krus, har vundet. 

Inden I går i gang med at spille Beer Pong, er det en god ide at have aftalt på forhånd, hvor stor en mængde øl, der skal i krusene. Grundreglen siger, at man fordeler én øl i tre krus. 

Når krusene er fyldt, skal alle på startholdet kaste deres bordtennisbold. Det kan man enten gøre samtidigt eller efter tur. 

Som hovedregel er der tre typer af kast at vælge imellem, når I spiller Beer Pong:

 

  1. Arc: den bløde bue der kastes med underhåndskast
  2. Fastball: det hårde og direkte kast
  3. Bounce: Bordtenniskastet, hvor bordet rammes først (som man kender fra bordtennis)

Når begge holdkammerater har kastet deres bold, skal modstanderne drikke indholdet af de krus, der er blevet ramt. Bemærk, at to bolde i samme krus tæller for tre krus.

Og sådan fortsætter I indtil alle plastikkrus fra det ene hold er elimineret. 

Vores Beer Pong borde kan også bruges til at spille Cup Flip, hvor det gælder om at flippe sin kop 180 grader (denne leg minder meget om bottle flip).

Hvad er Beer Pong?

Beer Pong er en sjov leg, som faktisk kan spilles af både børn og voksne. Vi anbefaler dog på det kraftigste at bytte øllen ud med sodavand, eller saftevand, når det er børn der spiller.

Hver deltager skal prøve at få en bordtennis bold op i modstanderens kop. Man kan også vælge at spille med to hold. Vores borde kan også bruges til at spille Cup Flip, hvor det gælder om at flippe sin kop 180 grader (minder meget om bottle flip).

Selskabslege er gode at krydre en festlig aften med. Der kan laves konkurrencer, eller du kan lade det være op til gæsterne at udfordre hinanden. Alle kan lege med, eller kan se på

Levering & afhenting

Gratis afhentning på vores lager i Kr. Værløse. ved weekendleje
Udlevering hver torsdag mellem kl. 15:00 og 17:00
Aflevering hver mandag mellem kl. 15:00 og 17:00
Dog undtaget op af helligdage
Udlevering og aflevering på andre tidspunkter kun efter aftale.

Levering og afhentning af udstyr fra:
0 – 20km fra vores lager i Kr. Værløse 595,00
21 - 50km fra vores lager i Kr. Værløse 895,00
51 – 80 km fra vores lager i Kr. Værløse 1095,00
81 – 100km fra vores lager i Kr. Værløse 1395,00
101 – 150km fra vores lager i Kr. Værløse 1695,00