Ring til os på  77 34 81 14

FEST UDLEJNING

Fadølsanlæg

Lej et fadølsanlæg med enten 1 eller 2 haner. Vi har samlet de mest populære øltyper i vores Quick pakker, eller bestil fra vores store sortiment.

Slush ice maskine

Lej en slush ice maskine med 2 haner inkl. Tilbehør til ca 80 portioner. Se vores store udvalg af koncentrat, og lækre opskrifter med alkohol.

Soft ice maskine

En soft ice maskine til festen er virkelig en ren vinder. Lej den her, og se det stor udvalg af drys, chokolade sovs og andet tilbehør.

Popcorn maskine

En sikker succes til enhver fest, bare duften under popning får dine tænder til at løbe i vand. Maskinen kommer inkl. alt tilbehør

Milkshake maskine

Så kan det vist ikke blive mere amerikansk, den friske fløde smagt til af jordbær, cocio cacao eller plain vanilje. Det er godt nok lækkert.

Chokolade fontæne

En sikker vinder ved et hvert dessert bord, masser frisk fruge og en chokolade fontæne, skal den lige toppes så tilsæt en soft ice maskine. 

Beer Pong

Lad spillet begynde, originalt beer pong bord inkl. Blå og røde kopper og bolde. Nemt og hurtigt at gøre klart og sætter gang i en hver sammenkomst.

Barudstyr

Her finder du alt hvad du skal bruge til dine bar ved din næste fest. Lige fra caféborde til spil.
En velassorteret bar, sætter prikken over i’et på enhver fest.

Køletønde

64l køletønde er den perfekte løsning til dine drikkevare, når du vil holde dem kølige, Tønden kan indeholde 120 0,33l dåser, så der er masser af kolde drikke.

Hvorfor kvalitetsudstyr gør forskellen

I en verden, hvor det perfekte arrangement er afgørende, forstår Diskogruppen vigtigheden af pålideligt og højkvalitets udstyr. Dette uanset om det er lyd og lys eller et fadølsanlæg. Vi er ikke bare leverandører af feststemning; vi er garanter for, at hver detalje i din fest bliver som forventet, og det starter med vores udstyr.

Udstyret er rygraden i enhver begivenhed, især når det kommer til lyd og lys. Dårligt udstyr kan forstyrre stemningen og endda afbryde festen, mens kvalitetsudstyr sikrer en jævn og fejlfri oplevelse. Hos Diskogruppen udvælger vi nøje vores udstyr baseret på pålidelighed, kvalitet og nem betjening.

Fest udlejning med løfte om fejlfri Service

Selv med det bedste udstyr, erkender vi, at tekniske problemer kan opstå. Det er her, Diskogruppens forpligtelse til ekstraordinær service virkelig kommer til sin ret. Vores team er ikke blot uddannet i at opsætte og betjene udstyret; de er også eksperter i hurtig fejlfinding og reparation.

Hvis et problem opstår under dit event, har vi en politik for øjeblikkelig respons. Vores teknikere er altid klar til at gribe ind, med evt. backup-udstyr og de nødvendige færdigheder for at sikre, at festen fortsætter uden væsentlige forstyrrelser. Denne proaktive tilgang betyder, at selv i sjældne tilfælde af udstyrssvigt, vil din fest forblive i trygge hænder.

Levering & afhenting

Gratis afhentning på vores lager i Kr. Værløse. ved weekendleje
Udlevering hver torsdag mellem kl. 15:00 og 17:00
Aflevering hver mandag mellem kl. 15:00 og 17:00
Dog undtaget op af helligdage
Udlevering og aflevering på andre tidspunkter kun efter aftale.

Levering og afhentning af udstyr fra:
0 – 20km fra vores lager i Kr. Værløse 595,00
21 - 50km fra vores lager i Kr. Værløse 895,00
51 – 80 km fra vores lager i Kr. Værløse 1095,00
81 – 100km fra vores lager i Kr. Værløse 1395,00
101 – 150km fra vores lager i Kr. Værløse 1695,00

Ikke dem du spiser, men de der gør din netoplevelse sødere! Klik ‘Accepter alle’, og vi lover, ingen kalorier!