Musik Banko

Musik Banko

Musik Banko

Musik Banko er den perfekte underholdning, som kombinerer gammeldags banko med musik quiz. God underholdning til team arrangement eller virtuel fredagsbar.

Hvad er Musik Banko

Musik Banko kombinere almindelig banko med musik quiz. I stedet for der bliver råbt numre op, så bliver der spillet et stykke musik, som du så skal se om du har på din plade. Reglerne er ligesom i almindelig banko. Der er præmie på 1 og 2 rækker og den fulde plade. Vi spiller 20-25 sekunder af hver nummer, så alle har en chance for at gætte nummeret og få krydset det af på sin plade. Afviklingen af et helt spil tager ca 45 min.

Prøv virtuel Musik Banko

Musik Banko kan køres virtuelt til f.eks. jeres fredagsbar. Det betyder at hele afdelingen kan sidde hjemmefra og spille med. Vi kan lave virtuel Musik Banko igennem de mest brugte platforme, som, Zoom eller Teams. Vi har desuden lavet en video introduktion til spillet, som findes både på dansk og engelsk. Se den danske HER

Slide

Vi sørger for det hele

Vi sørger for at der er det antal plader I skal bruge. Desuden vil spillet blive styret af en af vores DJs, som vil guide jer igennem regler og afviklingen af bankoet. De skal nok sørge for, at I bliver underholdt med god musik og festlige indslag. Ønsker I at afvikle det hos jer selv, så kan vi selvfølgelig sørge for at der bliver sat et sæt højtalere op, så lyden er helt i orden og alle kan høre musikken.

Mere end et banko spil

Diskogruppen kan levere f.eks. fadølsanlæg, slush ice eller soft ice og popcorn, for en ekstra fed aften. Desuden kan vi kombinere det med at DJ’en spiller musik bagefter, så I kan hygge videre efter spillet er afsluttet. Dette kan også leveres virtuelt.

Få svar på dine spørgsmål:

Hvordan spiller man Musik Banko?

Musik banko minder meget om helt almindelig banko. Men i stedet for at der bliver råbt numre op, så spiller vi 20 sekunders klip af et stykke musik. Du skal så gætte hvilken artist vi spiller. Hvis denne artist er på din plade, så krydser du den af. Ligesom i almindelig banko, så er der gevinst ved 1 række, 2 rækker og pladen fuld. 

Hvor mange kan spille med?

Hvis du ønsker at kører musik banko til et fysisk event, så kan der deltage ligeså mange som du ønsker. Hvis du ønsker at spille virtuelt over f.eks. Teams, så anbefaler vi at der er max 40-50 deltagere. Dette giver den bedste intimitet og ping pong under spillet. Men ønsker du at flere deltager i spillet, så finder vi en løsning på dette

Skal man have en stor musikviden, for at spille med?

Nej, det behøves du ikke at have. De numre vi spiller med, er noget du med en helt normal musikviden kan gætte dig frem til. Så hører du musik i radioen eller via streaming, så kan du sagtens være med.

Hvilken musik genre bliver spillet?

Vi har forskellige typer spil, som kan tilpasses de deltagere der skal være med. Vores normale spil indeholder helt almindelig musik der spilles i radioen. Vi har også et spil, hvor vi kun benytter os af udenlandsk musik, hvis der er deltagere som ikke kender dansk musik. Desuden har vi spil, som holder sig inden for et årti, f.eks. kun med 80’er eller 90’er musik. Når du booker en omgang musik banko, så vil vi rådgive dig i, hvilken type spil I bør have.

Hvor lang tid tager et spil?

Et spil tager ca. 75 minutter at gennemføre. Men afsæt gerne 90 minutter, så der også er plads til lidt sjov og ballade undervejs.

Hvad gør man hvis man ikke kan printe sin plade derhjemme?

Det er ikke noget problem. Vi har lavet en instruktionsvideo i, hvordan du kan bruge Adobe Reader (Som findes på de fleste windows maskiner, eller kan downloades gratis). Du kan se vores danske intro video her

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Musik Banko
Nikolaj Diskogruppen.dk

Tlf. 77 34 81 14

Nikolaj Jørgensen

Hvad kan Diskogruppen tilbyde:

DISKOGRUPPEN ApS

Cvr: 39982706
Ryetvej 127, 2. TV
3500 Værløse
Tlf: 77 34 81 14
mail: [email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag til søndag
Kl. 10:00 – 22:00

Vi svarer på mails indenfor 24 timer.

UDLEJNING AF UDSTYR

Ønsker du udlejning af udstyr til din fest, så besøg vores side uaa.dk.

Copyright© 2020 – 2021 Diskogruppen ApS – All Rights Reservede

Scroll to Top