Musik Banko

MUSIK BANKO

Prøv det virtuelt over Teams eller zoom

Musik Banko

Musik Banko

Musik Banko er den perfekte underholdning, som kombinerer gammeldags banko med musik quiz. God underholdning til team arrangement eller virtuel fredagsbar.

Hvad er Musik Banko

Musik Banko kombinere almindelig banko med musik quiz. I stedet for der bliver råbt numre op, så bliver der spillet et stykke musik, som du så skal se om du har på din plade. Reglerne er ligesom i almindelig banko. Der er præmie på 1 og 2 rækker og den fulde plade. Vi spiller 20-25 sekunder af hver nummer, så alle har en chance for at gætte nummeret og få krydset det af på sin plade. Afviklingen af et helt spil tager ca 45 min.

Prøv virtuel Musik Banko

Musik Banko kan køres virtuelt til f.eks. jeres fredagsbar. Det betyder at hele afdelingen kan sidde hjemmefra og spille med. Vi kan lave virtuel Musik Banko igennem de mest brugte platforme, som, Zoom eller Teams. Vi har desuden lavet en video introduktion til spillet, som findes både på dansk og engelsk. Se den danske HER

Vi sørger for det hele

Vi sørger for at der er det antal plader I skal bruge. Desuden vil spillet blive styret af en af vores DJs, som vil guide jer igennem regler og afviklingen af bankoet. De skal nok sørge for, at I bliver underholdt med god musik og festlige indslag. Ønsker I at afvikle det hos jer selv, så kan vi selvfølgelig sørge for at der bliver sat et sæt højtalere op, så lyden er helt i orden og alle kan høre musikken.

Mere end et banko spil

Diskogruppen kan levere f.eks. fadølsanlæg, slush ice eller soft ice og popcorn, for en ekstra fed aften. Desuden kan vi kombinere det med at DJ’en spiller musik bagefter, så I kan hygge videre efter spillet er afsluttet. Dette kan også leveres virtuelt.

Få svar på dine spørgsmål:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Musik Banko
Nikolaj Diskogruppen.dk

Tlf. 77 34 81 14

Nikolaj Jørgensen

Hvad kan Diskogruppen tilbyde:

DISKOGRUPPEN ApS

Cvr: 39982706
Ryetvej 127, 2. TV
3500 Værløse
Tlf: 77 34 81 14
mail: [email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag til søndag
Kl. 10:00 – 22:00

Vi svarer på mails indenfor 24 timer.

UDLEJNING AF UDSTYR

Ønsker du udlejning af udstyr til din fest, så besøg vores side uaa.dk.

Copyright© 2020 – 2021 Diskogruppen ApS – All Rights Reservede

Scroll to Top