Ledige jobs

Ledige job hos Diskogruppen ApS

Om Diskogruppen

Tilbage i 1996 blev Diskogruppen etableret som et lille mobildiskotek, men er i dag 20 år efter blandt Danmarks mest anerkendte i branchen. Diskogruppen blev i 2014 opkøbt af Hot-Light Lyd & Lys, som ligeledes har været en del af diskobranchen i mange år. Fusionen har været med til at stille Diskogruppen endnu stærkere på et meget omskiftelig marked.

Til daglig har vi base i København, men servicerer hele landet, når festen skal have en tand mere. Gennem årene har vi, sammen med vores kunder, været med til at skabe nogle af de mest mindeværdige fester, som gør, at vi glæder os hver gang, vi skal ud at spille eller aflevere og opsætte vores udstyr.

Det der skiller os ud fra mange af de andre i branchen er, at vi skræddersyer vores løsninger specifikt til hver enkel kunde gennem tæt dialog, så alle ønsker og behov bliver opfyldt, hvad enten det drejer sig om et bryllupfirmafesten eller privat festen. Vi går ikke på kompromis, når vi skal bidrage til festen og derfor bruger vi også de bedste anlæg og de mest kvalificerede DJ´s, der med garanti leverer det bedste show hver gang.

Vores forretningsområde er med årene vokset betydelig, så vi i dag også kan tilbyde mange fleksible løsninger inden for lyd og lys. Vi har også flere former for underholdning tilknyttet vores service, så der er noget til enhver fest.

Vi er i konstant bevægelse. Hvorfor? – Fordi vores virksomhed skal være blandt branchens bedste!