Diskogruppen.dk

Ring til os på  77 34 81 14

Lej en chokolade fontæne

Lej en choklade fontæne fra 250 kr.

Chokolade fontæne

Chokolade fontæne (3 etaper)

250,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Chokolade fontæne (5 etaper)

1.500,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Leje af chokoladefontæne

Skal desserten have ekstra opmærksomhed til din næste fest, så har vi lige det du skal bruge for at give festens søde indslag et ekstra pift. For der er nu altså ikke noget som desserten, der kan sætte et dejligt og velsmagende punktum efter en veloverstået middag eller buffet. 

En chokoladefontæne er i forhold til et stykke kage eller en islagkage et sjovt og anderledes valg, når gæsterne skal imponeres af desserten. Og så er det tilmed sjovt og en party booster, at gæsterne selv kan “designe” deres dessert. Hos os findes der to typer af chokoladefontæner til leje – en stor chokoladefontæne med fem etaper og en mindre med tre etaper. Hvilken du skal vælge afhænger helt af, hvor mange gæster du vil byde på en sjov og anderledes dessertoplevelse til din næste fest.

Lej chokoladefontæne til mange formål

En chokoladefontæne bringer ikke kun forventningsfulde smil til børnefødselsdagen. Den begejstrer også til familiefesten, receptionen, åbent hus arrangementet, sommerfesten og filmpremieren. Der er vist kun ganske få sammenhænge, hvor en chokoladefontæne ikke er en velkommen gæst og et festligt indspark, der er med til at højne stemningen og bidrage til gode velsmagende desserter.

Lej en chokoladefontæne hos Diskogruppen.dk

Når du lejer en chokoladefontæne hos os, har du mulighed for at vælge tre varianter af kvalitetschokolade. Vi har hvid chokolade (28%), lys chokolade (33%) og mørk chokolade (58%), der alle er af den bedste belgiske kvalitet. 

Har du lejet en fontæne hos os, har du flere forskellige muligheder for levering. Du kan enten vælge at hente og aflevere den selv på vores lager i Værløse – det er ganske gratis. Du kan også, mod betaling, vælge, at vi leverer og afhenter fontænen på din adresse, ligesom vi også kan hjælpe dig med opsætningen af fontænen. 

Har du spørgsmål vedrørende chokoladefontænen, er du velkommen til at kontakte os.

Chokolade fontæne fra diskogruppen.dk

Uanset om det er din dessert der lige skal ha’ et festligt indspark, eller tilbehør til softice maskinen så er en chokoladefontæne så afgjort et sikkert valg. Her kan du vælger enten en 3 etapers eller en 5 etapers fontæne.

Fyld chokoladefontænen med god smeltet chokolade og lad magien ske. Du vil få en eksklusiv dessert og dine gæster vil samles omkring chokoladefontænen, som den gimmick den nu er.

Beregn ca. 1,5 kg. Chokolade til 20-30 gæster.

En sikker vinder

Chokolade er et sikkert hit hos de fleste, og derfor er leje af chokoladefontæne til din næste fest en sikker vinder på dessertfronten. Der er mange måder at servere den skønne, søde masse på. 

Du kan eksempelvis vælge at kombinere chokoladefontænen med et stort udvalg af forskelligt frugt. Det giver dine gæster mulighed for at samle deres yndlingsfrugt på et træspyd og dyppe det under det flydende chokolade – hvilken mundfuld. Du kan også vælge at gå all-in med en softicemaskine – så bliver det ikke bedre. 

Du kan også vælge at bruge chokoladefontænen som et populært indslag til børnefødselsdagen. Hvis du gerne vil have ekstra plus på kontoen skifter du frugten ud med skumfiduser og tilføjer eventuelt popcorn og slush ice til menuen – så har du et stensikkert hit, der vil blive omtalt i rosende vendinger – længe.

Levering & afhenting

Gratis afhentning på vores lager i Kr. Værløse. ved weekendleje
Udlevering hver torsdag mellem kl. 15:00 og 17:00
Aflevering hver mandag mellem kl. 15:00 og 17:00
Dog undtaget op af helligdage
Udlevering og aflevering på andre tidspunkter kun efter aftale.

Levering og afhentning af udstyr fra:
0 – 20km fra vores lager i Kr. Værløse 595,00
21 - 50km fra vores lager i Kr. Værløse 895,00
51 – 80 km fra vores lager i Kr. Værløse 1095,00
81 – 100km fra vores lager i Kr. Værløse 1395,00
101 – 150km fra vores lager i Kr. Værløse 1695,00