DJ til privatfest

  • NÅR FESTEN SKAL LÆGGE OP TIL DANS OG GOD MUSIK

    DJ TIL PRIVATFEST

Dj til privatfest

Dj til privatfest

Slip for den evige partykiller, hvor folk afbryder et nummer efter 30 sekunder og skifter musikken. Nyd jeres fest og lad os sørge for variere musikken.

Lej en DJ til en privatfest

Med en af vores erfarne DJ’s, får I en professionel, med øre for de gode rytmer og sans for at spille de sange, der får folk i den rigtige feststemning. Vores DJ sørger for at blande musikken, så der både er de største hits gennem tiderne, men også de nyeste hits fra ind- og udland.

Mange års erfaring

Alle vores DJ’s er venlige, professionelle og har mange års erfaring med at underholde. De formår at løfte stemningen og få dine gæster på dansegulvet. Alle er velkomne til at komme med ønsker og vi modtager også gerne en liste over jeres ønske hits, inden festen starter. Vores DJ’s spiller musik for alle aldersgrupper og har et bredt udvalg af nutidige og gamle hits med.

Fest til store og små forhold

Vi kan levere DJ, lyd og lys til både fest i dagligstuen og i selskabslokalet. Vi tilpasser vores lyd og lys de forhold der er. Vi sætter anlægget op inden gæsterne kommer, så alt er på plads når der skal danses.

Prøv vores deko belysning og se hvordan vi med ganske få midler, kan skabe din egen stue om til den perfekte fest lokation.

Vi kan mere end bare musik

Diskogruppen kan være behjælpelig med en masse andet udstyr, du kan få brug for til din fest. 
Hos os kan du f.eks. leje:

  • Fadølsanlæg & bar
  • Slush ice maskine
  • Softice maskine
  • Popcorn maskine

Noter i den forspørgsel, hvis du ønsker at hører mere om vores udlejningsudstyr.

Dj til privatfest

Har du spørgsmål?