DJ TIL Bryllup

VORES DJS SÆTTER GANG I FESTEN

Dj til bryllup

DJ til bryllup

Lej en DJ til jeres bryllup. Et bryllup er et af livets helt store begivenheder. Du har valgt den perfekte lokation, kjolen er købt og kagen er der styr på. Men hvad med musikken?

Lej en DJ til dit bryllup

Slip for den unødvendige bekymring og overlad trygt musikken til en af vores erfarne DJ’s. Vi har spillet til et utal af bryllupper, og ved derfor hvad der skal til, for at gøre jeres store dag bliver helt uforglemmelig bryllup. Vores DJ’s er topprofessionelle og har masser af erfaring, så de altid ved hvad de skal være opmærksom på. Vores bryllups dj’s ved at sådan en dag har gæster i flere generationer og forstår at tilpasse musikken. Det betyder at vores DJ til bryllup leverer musik, der bliver alsidig og til gæster i alle aldersgrupper. 

Slide FRI OMBOOKING PGA. COVID19 LÆS MERE HER

Vi er sammen om musikken

Når vi planlægger musikken til jeres bryllup, vil vi altid være i tæt dialog med jer, så alle jeres ønsker bliver opfyldt. Sammen snakker vi musikstil, musikønsker og afvikling af brudevalsen osv. Dette gøres flere gange inden jeres bryllup, så vi er sikre på den sidder lige i skabet. Denne dag er den vigtigst dag i jeres nye liv, og derfor er intet overladt til tilfældigheder. De vigtige specielle numre som har stor betydning for jer har vores DJ til bryllup personligt snakket med jer om, i ugen op til jeres fest. Så ved vi hvornår de skal spilles, samt betydningen af nummeret. Vores DJ til bryllup tager selvfølgelig gerne imod ønsker fra jeres gæster under festen, så alle kan komme en tur på dansegulvet.

Vi har styr på det hele

Når I bestiller en DJ til jeres bryllup hos Diskogruppen.dk, sørger vi for alt det formelle. Vi kontakter stedet for at aftale leveringstid og opsætning af udstyret til DJ’en. Vi instruerer relevante personer i evt. brug af mikrofon og afvikling af dinner musik, hvis i ønsker at stå for den del selv. Vi tilpasser lyd og lys til lokationen samt jeres ønsker og behov. Vi sætter alt udstyr op i løbet af dagen, inden gæsterne kommer og sørger selvfølgelig for at det står klar til tiden. Derfor kan I bare koncentrere jer om jeres gæster.

Vores DJ vil selvfølgelig være præsentabel i tøjet (ved dresscode skal vi vide det ved bestilling) og styrer aftenen på professionel vis, med respekt for jer og jeres gæster. Og I kan være ganske rolige. Vi har brudevalsen med, så den er klar til at blive afspillet inden midnat.

Dinner Musik og DJ til dit bryllup

Lad Diskogruppen være behjælpelig med dinner musik til jeres bryllup. Vi tilbyder blandt andet mulighed for dinner musik. Lad vores DJ til bryllup sørge for en hyggelig loungestemning under middagen. DJ’en sørger for i tæt samarbejde med jeres toastmaster, at der bliver spillet musik til festsange og der er mulighed for mikrofon til talerne. 

Har du lyst til live musik, så kan du f.eks. booke vores Dinner pianist. Repertoiret dækker alle genrer og helt tilbage fra 30 erne og til nu. Der spilles en blanding af musik fra ind- og udland og fra klassisk til pop, evergreens, musicals og filmmusik. Lad os tage en snak om jeres behov og ønsker til musik under middagen. Så finder vi en løsning der passer lige til jeres store dag.

Bryllup i haven

Har i planer om at holde brylluppet i haven, eller selv stå for hele festen?

Vi er leveringsdygtige i f.eks. fadølsanlæg, og dekorationslamper. Besøg vores side uaa.dk og se de mange muligheder. Ønsker du pris på udlejningsudstyr, sammen med en DJ, laver vi selvfølgelig et samlet tilbud.

Dj til bryllup

Har du spørgsmål?

Nikolaj Diskogruppen.dk

Tlf. 77 34 81 14

Nikolaj Jørgensen

Find din DJ på diskogruppen.dk

DISKOGRUPPEN ApS

Cvr: 39982706
Ryetvej 127, 2. TV
3500 Værløse
Tlf: 77 34 81 14
mail: [email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag til søndag
Kl. 10:00 – 22:00

Vi svarer på mails indenfor 24 timer.

UDLEJNING AF UDSTYR

Ønsker du udlejning af udstyr til din fest, så besøg vores side uaa.dk.

Copyright© 2020 – 2021 Diskogruppen ApS – All Rights Reservede

Scroll to Top