DJ til bryllup – Vores Bryllups-DJs sætter gang i Bryllupsfesten

Dj til bryllup
Et bryllup er et af livets helt store begivenheder. Du har valgt den perfekte location, kjolen er købt og kagen er der styr på. Men hvad med musikken?

Lej en DJ til dit bryllup
Dj til bryllup, mand og kone danser brudevalsSlip for den unødvendige bekymring og overlad trygt musikken til en af vores erfarne DJ’s. Vi har spillet til et utal af bryllupper, og ved derfor lige hvad der skal til, for at gøre jeres store dag bliver helt uforglemmelig. Vores DJ’s er topprofessionelle og har masser af erfaring, så de altid ved hvad de skal være opmærksom på. Vores bryllups dj’s ved at sådan en dag har gæster i flere generationer og forstå at tilpasser musikken, så den bliver alsidig og dansevenligt uanset alder. Du kan nemt book en DJ til Bryllup her.

Vi er sammen om musikken
Når vi planlægger musikken til jeres bryllup, vil vi altid være i tæt dialog med jer, så alle jeres ønsker bliver opfyldt. Sammen snakker vi musikstil, musikønsker og afvikling af brudevalsen osv. flere gang inden jeres bryllup, så vi er sikre på den sidder lige i skabet. Denne dag er den vigtigst dag i jeres nye liv, og derfor er intet overladt til tilfældigheder. De vigtige specielle nummer som har stor betydning for jer har dj’en personligt snakket med jer om i ugen op til jeres fest, så han ved hvornår de skal spilles, samt betydningen af nummeret. Vores DJ til bryllup tager selvfølgelig gerne imod ønsker fra jeres gæster under festen, så alle kan komme en tur på dansegulvet.

Færre bekymringer med DJ til bryllup
Når i bestiller en dj til bryllup hos diskogruppen.dk sørger vi for alt det formelle, vi kontakter stedet for at aftale leveringstid og opsætning af udstyret til dj’en. Vi instruerer relevante personer i evt. brug af mikrofon og afvikling af dinner musik hvis i ønsker at stå for den del selv. Vi tilpasser lyd og lys til Lokationen samt jeres ønsker og behov. Vi sætter alt udstyr op i løbet af dagen, inden gæsterne kommer og sørger selvfølgelig for at det står klar til tiden. Så i kan koncentrere jer om jeres gæster.
Vores DJ til brylluppet vil selvfølgelig være præsentabel i tøjet (ved dresscode skal vi vide det ved bestilling) og styre aftenen på professionel vis, med respekt for jer og jeres gæster. Og I kan være ganske rolige. Vi har brudevalsen med, så den er klar til at blive afspillet inden midnat.

Dinner Musik
Lad Diskogruppen være behjælpelig med dinner musik til jeres bryllup. Vores DJ til bryllup tilbyder blandt andet muligheder for dinner musik. Lad dj’en sørge for en hyggelig loungestemning under middagen, dj’en sørge for i tæt samarbejde med toastmaster at der bliver spillet musik til festsange og der er mulighed for mikrofon til talerne så disse bliver afviklet og alle kan høre.
Har du lyst til live musik, så kan du f.eks. booke vores Dinner pianist. Repertoiret dækker alle genrer og helt tilbage fra 30 erne og til nu. Der spilles en blanding af musik fra ind- og udland og fra klassisk til pop, evergreens, musicals og filmmusik. Lad os tage en snak om jeres behov og ønsker til musik under middage, så finder vi en løsning der passer lige til jeres store dag.

Bryllupsvæg
Skab en helt fantastisk stemning, med vores bryllupsvæg. Vores bryllupsvæg er lavet af tyl, som bliver oplyst af dekorations belysning (up-light).
Bryllupsvæggen kan opstilles og benyttes på mange forskellige måder. Kombiner vores DJ til bryllup med vores bryllupsvæg og sæt den perfekte audio-visuelle ramme for jeres store dag.  Vi står selvfølgelig til rådighed, til at rådgive om hvordan i bedst muligt kan udnytte bryllups væggens muligheder til jeres fest.

Fotograf
Lad Diskogruppen stå for at forevige jeres fantastiske dag. Lad vores professionelle fotograf sørge for at i har masser billeder, til at glædes ved bagefter. Fotografen kan følge med jer hele dagen, eller hvornår i ønsker at der skal tages billeder. Vi garantere at alle billeder vil være redigeret og i høj kvalitet.

Dekorationsbelysning
Har i brug for et sætte et ekstra lille særpræg på jeres store dag, så kan vi være behjælpelige med at opsætte dekorationslys, som lige giver lokalet det sidste pift. Der er mange muligheder og vi rådgiver jer gerne, om hvordan vi bedst muligt kan lave den perfekte belysning i lokalet, som passer til den stemning i ønsker at sætte.