Diskogruppen.dk

Ring til os på  77 34 81 14

Lej en DJ til bryllup

Hos Diskogruppen tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne bryllups DJ’s 

Lej en DJ til bryllup og få en uforglemmelig aften

Der er få begivenheder i livet, som vil stå klart i hukommelsen for evigt. Et bryllup er ofte en af disse begivenheder, da det markerer starten på et liv sammen med en anden person. Derfor er det også vigtigt, at brylluppet bliver helt som I kunne tænke jer. 

Uanset om I er til et bryllup på rådhuset, et kirkebryllup, et bryllup med nærmeste familie eller en kæmpe fest, skal der være styr på detaljerne. Og en af de ting, der kan være med til at gøre en stor bryllupsfest til noget helt særligt, kan være en bryllups DJ. 

En DJ kan sørge for de helt rette sange til den store fest. Så slipper I for at bekymre jer om hvorvidt den gamle tradition med bryllupsvalsen før midnat vil blive overholdt, da bryllupsvalsen nok skal blive sat på af jeres DJ, hvis I ønsker det. Men der er også mange andre fordele ved en professionel bryllups DJ.

Hvad indebærer det at booke en bryllups DJ

Når I booker en DJ til jeres bryllup hos diskogruppen, kan I være sikre på, at vi gør alt hvad vi kan for at gøre jeres dag til noget helt særligt. Men mange kan måske være i tvivl om, hvad en DJ til bryllup egentlig kan bidrage med. Og svaret er, at en DJ kan bidrage med lige præcis det, I ønsker.

 Vi kan spille stemningsmusik under middagen, som ofte vil være klassisk lounge musik, der giver en rolig atmosfære. Hvis I ønsker en mere intim musikoplevelse under middagen, tilbyder vi også at en af vores dygtige pianister kommer ud og spiller under middagen. Når middagen er overstået, kan der blive spillet op til dans, med præcis det musik, I ønsker. 

Vi planlægger vores musik i tæt samarbejde med jer, så vi sikrer at vi spiller bestemte sange, genrer eller albums, som I holder af.

Bryllupsforberedelse - 5 ting i skal bruge til festen
Dj til bryllup. Diskogruppen.dk

Dj til bryllup for en god pris

Et bryllup er ofte en dyr affære for brudeparret. Der skal sørges for mad, drikkevarer, vielsesringe, bryllupskage, tjenere på dagen og mere til. Derfor kan pengene hurtigt få ben at gå på.

Derfor bestræber vis os på at give jer det bedste tilbud, skræddersyet til jeres store dag. En bryllups DJ behøver nemlig ikke nødvendigvis at være en af de større udgifter til bryllupsfesten, selvom mange måske vil tro det. For det kan nemlig sagtens lade sig gøre, at leje en DJ til bryllup, som både er kompetent, bidrager til det gode humør og samtidig er til at betale.

Prisen for en DJ til et bryllup kan variere, da der er mange forskellige ting der spiller ind på hvad det koster. Men når I booker en DJ hos os, kan I være sikre på, at de møder velklædte og parate til at påtage sig den opgave det er at være DJ til et bryllup.

Få et tilbud på dj & diskotek

Vi ringer til dig indenfor 48 timer 

Vores booking ansvarlig laver et skræddersyet tilbud over telefonen

Du kan booke dit arrangment med det samme,
eller få tilsendt et skriftligt tilbud.

Det er nemt og hurtigt at beregne din pris på DJ & Diskotek.
Det tager under 1 minut

Bagefter kan du bestille en opringning fra vores booking afdeling,
bestille et skriftligt tilbud, eller booke din DJ og Diskotek
direkte på vores hjemmeside.

Diskogruppen tilbyder

Har du brug for rådgivning?

Nikolaj Jørgensen - Diskogruppen.dk

Nikolaj Jørgensen
Tlf.: 77 34 81 14
Mail: [email protected]

Har I brug for andet til jeres fest?

Har I brug for andet festudstyr til jeres bryllup, står vi også klar til at hjælpe jer med dekorationsbelysning, fadølsanlæg eller chokoladefontæner. Så hvis I vil vide mere om hvad vi kan gøre for jer på jeres store dag, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak.

Lej en DJ til bryllup - Diskogruppen.dk

Bestil en opringning og få et tilbud

Få et tilbud