LEJ EN DJ

SOM med garanti får gang i din fest

Lej en DJ

Lej en DJ

Lej en DJ hos Diskogruppen. Vi bruger kun profesionelle DJs og sørger for at matche den rigtige DJ, til din fest eller arrangement.

Lej en DJ til ethvert formål

Slide FRI OMBOOKING PGA. COVID19 LÆS MERE HER

Med øjet på dansegulvet

Vores DJs vigtigste opgave, er at sørge for at der er gang i dansegulvet. Det betyder at de tilpasser musikken til dine gæster og har et godt flow i de forskellige musik genre og årtier. Mange af vores DJs spiller også på landets diskoteker og alle er derfor helt opdateret med de nyeste hits. Vi tilpasser desuden lyd og lys, så det passer til antallet af dine gæster. Når vi kontakter dig, så rådgiver vi også gerne omkring opbygning af dansegulv og andre visuelle effekter.

Lej en DJ som tager imod dine ønsker

Det er helt OK at spørge om vores DJ vil spille et bestemt nummer. De sørger for at spille det, når det passer ind i resten af musikken og dem på dansegulvet. Dog skal du altid huske, at vores DJs spiller med deres egne plader og der kan være specielle numre de ikke har.

Vælg en DJ til dit behov

Hos Diskogruppen spiller vi til mange forskellige typer fester. Der kan være stor forskel på, om vi skal spille til en 50 års fødselsdag, en firma julefrokost eller en gymnasie fest. Vi sørger altid for at matche den rigtige DJ til lige netop det du har behov for. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

DISKOGRUPPEN ApS

Cvr: 39982706
Ryetvej 127, 2. TV
3500 Værløse
Tlf: 77 34 81 14
mail: [email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag til søndag
Kl. 10:00 – 22:00

Vi svarer på mails indenfor 24 timer.

UDLEJNING AF UDSTYR

Ønsker du udlejning af udstyr til din fest, så besøg vores side uaa.dk.

Copyright© 2020 – 2021 Diskogruppen ApS – All Rights Reservede

Scroll to Top