Lej din DJ hos Diskogruppen.dk

Lej en DJ hos Diskogruppen. Vi bruger kun profesionelle DJs og sørger for at matche den rigtige DJ til din fest eller arrangement.

Lej en DJ til ethvert formål; det er både nemt og hurtigt

Vores DJ's: Med øjet på dansegulvet

Vores DJs vigtigste opgave, er at sørge for at der er gang i dansegulvet. Det betyder at de tilpasser musikken til dine gæster og har et godt flow i de forskellige musik genre og årtier. Mange af vores DJs spiller også på landets diskoteker og alle er derfor helt opdateret med de nyeste hits. Vi tilpasser desuden lyd og lys, så det passer til antallet af dine gæster. Når vi kontakter dig, så rådgiver vi også gerne omkring opbygning af dansegulv og andre visuelle effekter.

Lej en DJ som tager imod dine ønsker

Det er helt OK at spørge om vores DJ vil spille et bestemt nummer. De sørger for at spille det, når det passer ind i resten af musikken og dem på dansegulvet. Dog skal du altid huske, at vores DJs spiller med deres egne plader og der kan være specielle numre de ikke har.

Vælg en DJ til dit behov

Hos Diskogruppen spiller vi til mange forskellige typer fester. Der kan være stor forskel på, om vi skal spille til en 50 års fødselsdag, en firmajulefrokost eller en gymnasiefest. Vi sørger altid for at matche den rigtige DJ til lige netop det du har behov for.