Diskogruppen.dk

Ring til os på  77 34 81 14

Afterski Party

Genskab stemningen fra festen på pisterne

Afterski party

Alt til dit Afterski party

Hos Diskogruppen kan vi levere alt det du skal bruge til at lave den perfekte fest. Vi hjælper gerne med gode ideer til, hvordan dit lokale kan pyntes optimalt til et Afterski Party og hvilke gimmicks der kan udføres undervejs. Vi kommer også gerne forbi til et planlægningsmøde, så vi får alle detaljer til at udarbejde den bedste plan.

Ved hjælp af store bannere tryller vi dit lokale om til en klassisk fest på pisterne. Bannerne kan tilpasses lokalets størrelse og kan dække et meget stort areal. Ved hjælp af lys og røg, skaber vi den rigtige stemning. Vores DJ spiller de klassiske Afterski hits, blandet med alle de dansenumre dine gæster vil feste til. Sammen skaber det den perfekte ramme for et brag af en tema fest.

Lad os stå for hele dit afterski party

Slip for unødvendige grublerier og lad os stå for afvikling af hele afterski temafesten. Diskogruppen kan stå for den fulde planlægning og afvikling af hele dit arrangement.

Vi kan bl.a. sørge for
– Bar incl. bartendere, spiritus og øl
– Borde, stole og service
– Mad og drikke, tjenere og kokke
– Vagter 

Vi samler alle dine ønsker til festen og får styr på detaljerne, ved at afholde et eller flere planlægningsmøder. På denne måde sikrer vi os, at festen bliver afviklet lige præcis som du ønsker det.

Vil du hører mere om vores afterski party, så kontakt os her

Nikolaj Jørgensen - Diskogruppen.dk

Har du spørgsmål til betjeningen af lysshowet eller noget helt andet, står Nikolaj Jørgensen klar til at svare på alle dine spørgsmål, så du kan få verdens bedste fest.