Få jeres skolefest til at give genlyd hos de andre skolefester med fede DJ’s

Tag jeres skolefest til et højere niveau
Skal i holde gymnasiefest, eller fest på en anden uddannelsesinstitution, så lad os stå for musikken til jeres skolefest. Hvad enten det er til en fed elevfest eller flot gallafest med les lanciers og den helt store pomp og pragt.

Tag jeres fest til et højere niveau med udstyr og DJ’s fra Diskogruppen. Mens vores Djs er kendte for at fyre op under jer, til et brag af en fest, sørger vi for masser flot lys og en lyd helt i top.

Nogle af de mest mindeværdige fester, man husker tilbage på, er dem man holdt på sit uddannelsessted. Det er også grunden til, at man ikke skal spare på noget, når det gælder om at holde de fedeste fester. Vores anlæg leverer en suveræn lyd, der spiller jeres skolefest op, og med vores festlige lys skaber det den helt rette feststemning på jeres skole.

Vores DJ sørger altid for at være helt opdateret på de nyeste radiohits fra ind- og udland. Vi sætter gang i festen med en cocktail af de nyeste bangere, klassikerne der får alle ud på dansegulvet og de bedste remixes, når festen skal have det sidste skud. Alt sammen bliver blæst ud af et stort velspillende lydanlæg, som spiller så du ikke er i tvivl om der er fest. Det hele sker i sammenspil med et fantastisk lysshow, laser og røg.

Fotograf til Festen
I har mulighed for at få vores professionelle fotograf ud og tage billeder til jeres fest. Hvis vi uploader billederne til vores Facebook side, så har I mulighed for at få fotografen med gratis.

Øl skal der til
Diskogruppen har mulighed for at levere fadølsanlæg og fadøl til jeres fest. Lad os give jer en god pris på leje og levering af fadøl til jeres fest. Så slipper i for besværet. Vi leverer og henter selvfølgelig før og efter festen.