• FÅ DIN SKOLEFEST TIL AT GIVE GENLYD MED FEDE DJS

    DJ TIL SKOLEFEST

Dj til skolefest

Skolefest på et højere niveau

Skal i holde gymnasiefest, eller fest på en anden uddannelsesinstitution, så lad os stå for musikken til jeres skolefest. Hvad enten det er til en fed elevfest eller flot gallafest med les lanciers og den helt store pomp og pragt.

Tag jeres fest til et højere niveau med udstyr og DJ’s fra Diskogruppen. Mens vores Djs er kendte for at fyre op under jer, til et brag af en fest, sørger vi for masser flot lys og en lyd helt i top.

Nogle af de mest mindeværdige fester, man husker tilbage på, er dem man holdt på sit uddannelsessted. Det er også grunden til, at man ikke skal spare på noget, når det gælder om at holde de fedeste fester. Vores anlæg leverer en suveræn lyd, der spiller jeres skolefest op, og med vores festlige lys skaber det den helt rette feststemning på jeres skole.

Vi har styr på musikken

Vores DJ sørger altid for at være helt opdateret på de nyeste radiohits fra ind- og udland. Vi sætter gang i festen med en cocktail af de nyeste bangere, klassikerne der får alle ud på dansegulvet og de bedste remixes, når festen skal have det sidste skud. Alt sammen bliver blæst ud af et stort velspillende lydanlæg, som spiller så du ikke er i tvivl om der er fest. Det hele sker i sammenspil med et fantastisk lysshow, laser og røg.

Mere end kun DJ til skolefest

En fed fest er mere end bare en dygtig DJ og god musik. Lysshow og effekter som laser og røg, får det hele til at gå op i en større enhed. Vi kan hjælpe jer med at finde den perfekte kombination af lyd, lys og effekter, til at skabe den perfekte ramme for jeres skolefest.  

Udlejning af udstyr

Diskogrupen er leveringsdygtig i mange andre ting til jeres fest.

Vi kan f.eks. tilbyde følgende:

  • Fadølsanlæg og bar
  • Slushice maskiner
  • Popcorn maskiner
  • Beer Pong bord

Hør om jeres mulighed, når du sender os en forspørgsel.

Dj til skolefest

Har du spørgsmål?