Diskogruppen.dk

Ring til os på  77 34 81 14

Lej en dj til skoefest

Vi har de bedste af slagsen

Dj til skolefest

Lej en DJ til skolefest

Lej en DJ til skolefest, hvis I skal i holde gymnasiefest, eller fest på en anden uddannelsesinstitution. Lad os stå for musikken til jeres skolefest. Hvad enten det er til en fed elevfest eller flot gallafest med les lanciers og den helt store pomp og pragt.

Tag jeres fest til et højere niveau med udstyr og DJ’s fra Diskogruppen. Mens vores Djs er kendte for at fyre op under jer, til et brag af en fest, sørger vi for masser flot lys og en lyd helt i top.

Nogle af de mest mindeværdige fester, man husker tilbage på, er dem man holdt på sit uddannelsessted. Det er også grunden til, at man ikke skal spare på noget, når det gælder om at holde de fedeste fester. Vores anlæg leverer en suveræn lyd, der spiller jeres skolefest op, og med vores festlige lys skaber det den helt rette feststemning på jeres skole.

Med en DJ til skolefest har du styr på musikken

Vores DJ sørger altid for at være helt opdateret på de nyeste radiohits fra ind- og udland. Vi sætter gang i festen med en cocktail af de nyeste bangere, klassikerne der får alle ud på dansegulvet og de bedste remixes. Alt sammen bliver blæst ud af et stort velspillende lydanlæg, som spiller så du ikke er i tvivl om der er fest. Det hele sker i sammenspil med et fantastisk lysshow, laser og røg.

En fed fest er mere end bare en dygtig DJ og god musik. Lysshow og effekter som laser og røg, får det hele til at gå op i en større enhed. Vi kan hjælpe jer med at finde den perfekte kombination af lyd, lys og effekter, til at skabe den perfekte ramme for jeres skolefest. 

Dj til skolefest

Få et tilbud på dj & diskotek

Vi ringer til dig indenfor 48 timer 

Vores booking ansvarlig laver et skræddersyet tilbud over telefonen

Du kan booke dit arrangment med det samme,
eller få tilsendt et skriftligt tilbud.

Det er nemt og hurtigt at beregne din pris på DJ & Diskotek.
Det tager under 1 minut

Bagefter kan du bestille en opringning fra vores booking afdeling,
bestille et skriftligt tilbud, eller booke din DJ og Diskotek
direkte på vores hjemmeside.

Diskogruppen tilbyder

Har du brug for rådgivning?

Nikolaj Jørgensen - Diskogruppen.dk

Nikolaj Jørgensen
Tlf.: 77 34 81 14
Mail: [email protected]

Bestil en opringning og få et tilbud

Få et tilbud