DJ til Firmafest – Sæt rammerne for en festlig aften med kollegaerne

DJ til firmafest
Skal virksomheden fejre et godt resultat, holde sommerfest, eller bare give jeres medarbejdere en festlig dag?

Lej en DJ til jeres firmafest
Vi har mange års erfaring i at skabe den helt rigtig stemning, til en sjov aften med kollegaerne. Lad derfor en af vores professionelle DJ’s stå for musikken til jeres firmafest. Den bedste måde at ryste en virksomhed sammen på, er ved en god fest. Her kommer man ud af de faste arbejdspositioner og får talt med sine arbejdskollegaer. Det er noget som styrker det sociale bånd, i hvilken som helst virksomhed. Lej en Dj til firmafest og lad os sørge for et tætpakket dansegulv. Du kan nemt booke en DJ til firmafest på tlf 77 34 81 14

Vi tryller kontoret om til et feststed
Vores lyd, lys og energiske DJ, kan ændre enhver arbejdes plads til et sandt feststed. Det tager tid og ressourcer at gøre klar til fest, men vi sørger for at I ikke skal bruge unødvendig arbejdstid, på at gøre klar. Vi kommer og stiller det hele op i løbet af dagen, så det står klar når festen skal starte. Vores DJ vil sørge for, at musikken bliver tilpasset virksomhedens medarbejdere. Der kan være et stort sprint i aldersgrupperne, og det sørger vi for afspejler sig i musikken. Det er også helt ok at komme med musikønsker i løbet af aftenen.

Musikken til jeres temafest
Vi tilpasser selvfølgelig musikken, hvis jeres fest har et bestemt tema. Tyroler musik, Salsa, eller danske Schlæger hits. Vores lys kan også tilpasses lige præcis den stemning i ønsker. Der er mange muligheder og vi har mange års erfaring i at underbygge jeres tema, med f.eks. lys og røg. Vi kommer gerne ud og møde jeres festudvalg, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi kan hjælpe med den helt perfekte stemning.

Dinner Musik
Har I lyst for et musikalsk indslag under maden, så kan vores pianist være en god ide. Repertoiret dækker alle genrer og helt tilbage fra 30erne og til nu. Der spilles en blanding af musik fra ind- og udland og fra klassisk til pop, evergreens, musicals og filmmusik. Musikken kan selvfølgelig også tilpasses et evt. tema. I har ligeledes mulighed for at få vores dygtige dj til at spille musik under maden, her kan vi sørge for det bliver holdt til et tema, eller dj’en kan spille lounge musik valget er jeres. Og vi står naturligvis til rådighed med gode råd og vejledning herom.

Fotograf
Lad Diskogruppen sørge for at I har masser af billeder fra jeres fest Vores professionelle fotograf vil knipse billeder, så I bagefter har et fedt minde fra aftenen, som i f.eks. kan dele på jeres Intranet. Alle billeder bliver taget i høj kvalitet og er til fri afbenyttelse for jer.

Event
Skal jeres firmafest være en del af et større event, så vil vi gerne hjælpe jer med planlægningen og afviklingen. Skal der holdes tale, så lad os stå for AV udstyr som mikrofoner og projekter. Vi kan lave film klip eller diasshows, som understøtter jeres event. Vi kan også være behjælpelig med booking af f.eks. live bands, stand-up eller en sjov happening. Lad os høre hvad I har af ønsker, så finder vi den optimale løsning.

Dekorationsbelysning
Vores dekorationsbelysning er en nem løsning, til at skabe den helt rigtige stemning i jeres kontor eller kantine. Lad os give et bud på, hvordan I ved hjælp af lys, kan trylle selv det kedeligste kontorlandskab om til en indbydende festlokale.