DJ TIL Firmafest

Lav rammerne for en festlig aften med kolleagerne

Dj til firmafest

DJ til firmafest

Lej DJ til firmafest, hvis virksomheden skal fejre et godt resultat, holde sommerfest, eller bare give jeres medarbejdere en festlig dag? Vi kan leverer alt fra DJ, live band, eller stå for den totale produktion.

Lej en DJ til jeres firmafest

Vi har mange års erfaring i at skabe den helt rigtig stemning, til en sjov aften med kollegaerne. Lad derfor en af vores professionelle DJ’s stå for musikken til jeres firmafest. Den bedste måde at ryste en virksomhed sammen på, er ved en god fest. Her kommer man ud af de faste arbejdspositioner og får talt med sine kollegaer. Det er noget som styrker det sociale bånd, i hvilken som helst virksomhed. Lej en DJ til firmafest og lad os sørge for et tætpakket dansegulv.

Slide FRI OMBOOKING PGA. COVID19 LÆS MERE HER

Vi tryller kontoret om til fest

Vores lyd, lys og energiske DJ, kan ændre enhver arbejdes plads til et sandt feststed. Det tager tid og ressourcer at gøre klar til fest, men vi sørger for at I ikke skal bruge unødvendig arbejdstid, på at gøre klar. Vi kommer og stiller det hele op i løbet af dagen, så det står klar når festen skal starte. Vores DJ vil sørge for, at musikken bliver tilpasset virksomhedens medarbejdere. Der kan være et store spring i aldersgrupperne, og det sørger vi for afspejler sig i musikken. Det er også helt ok at komme med musikønsker i løbet af aftenen..

Musikken til jeres temafest

Vi tilpasser selvfølgelig musikken, hvis jeres fest har et bestemt tema. Tyroler musik, Salsa, eller danske Schläger hits. Vores lys kan også tilpasses lige præcis den stemning i ønsker. Der er mange muligheder og vi har mange års erfaring i at underbygge jeres tema, med f.eks. lys og røg. Vi kommer gerne ud og møder jeres festudvalg, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi kan hjælpe med den helt perfekte stemning.

Lej en DJ til firmafest med dinner musik

Har I lyst for et musikalsk indslag under maden til din firmafest, så kan vores pianist være en god ide. Repertoiret dækker alle genrer og helt tilbage fra 30erne og til nu. Der spilles en blanding af musik fra ind- og udland og fra klassisk til pop, evergreens, musicals og filmmusik. Musikken kan selvfølgelig også tilpasses et evt. tema. I har ligeledes mulighed for at få vores dygtige dj til at spille musik under maden, her kan vi sørge for det bliver holdt til et tema, eller dj’en kan spille lounge musik valget er jeres. Og vi står naturligvis til rådighed med gode råd og vejledning herom.

Lej udstyr til din fest

Vi kan tilbyde leje af f.eks. fadølsanlæg, slushice maskine, popcorn maskine og beerpong bord. Se mere på vores side uaa.dk.

Lad os lave dit event

Skal jeres firmafest være en del af et større event, så vil vi gerne hjælpe jer med planlægningen og afviklingen. Skal der holdes tale, så lad os stå for AV udstyr som mikrofoner og projekter. Vi kan lave film klip eller diasshows, som understøtter jeres event. Vi kan også være behjælpelig med booking af f.eks. live bands, stand-up eller en sjov happening. Lad os høre hvad I har af ønsker, så finder vi den optimale løsning.

Dj til firmafest

Har du spørgsmål?

Nikolaj Diskogruppen.dk

Tlf. 77 34 81 14

Nikolaj Jørgensen

Læs mere på Diskogruppen.dk:

DISKOGRUPPEN ApS

Cvr: 39982706
Ryetvej 127, 2. TV
3500 Værløse
Tlf: 77 34 81 14
mail: [email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag til søndag
Kl. 10:00 – 22:00

Vi svarer på mails indenfor 24 timer.

UDLEJNING AF UDSTYR

Ønsker du udlejning af udstyr til din fest, så besøg vores side uaa.dk.

Copyright© 2020 – 2021 Diskogruppen ApS – All Rights Reservede

Scroll to Top