Diskogruppen.dk

Ring til os på  77 34 81 14

DJ Pris

Lej en DJ til en pris alle kan være med på

Lej en DJ - Diskogruppen.dk

Billig DJ? Det er hvad I kan finde lige her

Musik er ofte et af omdrejningspunkterne til en fest, uanset størrelse eller musiksmag. Men det kan være svært at få sammensat den helt rigtige playliste til festen. For den skal jo helst indeholde lidt af hvert, så alle gæsterne oplever, at musikken er noget de kan lide. Derudover kan det også være at der er bestemte sange, der passer bedre til den første halvdel af aftenen, og andre der er mere passende at spille, når de sene nattetimer melder deres ankomst. 

Men hvis du gerne vil slippe for at bakse med at sammensætte den perfekte playliste, så kan du finde en billig DJ til fest lige her hos os. 

En DJ’s pris kan svinge alt efter hvor stor festen er, og hvor mange timer der skal spilles.

Pris eksempler på DJ & Diskotek

DJ & Diskotek i 5 timer

Op til 50 gæster
kr. 5195
 • 2 x EV XLZ højtalere
 • Lækkert lysshow
 • Opsætning og afhentning inkluderet

DJ & Diskotek i 6 timer

Op til 80 gæster
kr. 6195
 • 2 x EV XLZ højtalere
 • 1 x EV zxa-1 12" sub
 • Lækkert lysshow
 • Opsætning og afhentning inkluderet

DJ & Diskotek i 4 timer

Op til 120 gæster
kr. 5695
 • 2 x EV XLZ højtalere
 • 2 x EV zxa-1 12" sub
 • Lækkert lysshow
 • Opsætning og afhentning inkluderet

Lej en DJ og bring festivalstemningen hjem

Musikken der buldrer derudaf, festglade mennesker og fantastisk stemning. Det er hvad de fleste forbinder med festivaler og koncerter, hvor stemningen stort set altid er høj. Men det kan være svært at skabe den helt rette stemning til en privatfest. Men med en DJ til at styre musikken hører også forskelligt udstyr med, og I vil opleve en stemning som på de danske festivaler. 

For det er ikke kun det ene hit efter det andet, en DJ vil levere til jeres fest. Der vil nemlig også blive leveret god stemning fra DJ-pulten, hvor der bliver gjort en stor indsats for at få sat gang i festen. For DJ’s har stor erfaring med, hvilke hits der kan sætte ild til dansegulvet, og hvilke der kan lukke festen på bedst mulige måde. 

Når I booker et diskotek hos os, får I samtidig et lysshow med, der kan være med til at sætte den helt rette stemning på dansegulvet. Så med DJ og lysshow  får I en helt speciel oplevelse, hvor musikken og den gode stemning helt sikkert vil være i centrum

Diskogruppen.dk

Få et tilbud på dj & diskotek

Vi ringer til dig indenfor 48 timer 

Vores booking ansvarlig laver et skræddersyet tilbud over telefonen

Du kan booke dit arrangment med det samme,
eller få tilsendt et skriftligt tilbud.

Det er nemt og hurtigt at beregne din pris på DJ & Diskotek.
Det tager under 1 minut

Bagefter kan du bestille en opringning fra vores booking afdeling,
bestille et skriftligt tilbud, eller booke din DJ og Diskotek
direkte på vores hjemmeside.

Diskogruppen tilbyder

Har du brug for rådgivning?

Nikolaj Jørgensen - Diskogruppen.dk

Nikolaj Jørgensen
Tlf.: 77 34 81 14
Mail: [email protected]

Billig DJ? Det er hvad I kan finde lige her

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal stille op med musikken til din fest, kan vendinger som “bare lej en billig DJ til festen” måske lyde urealistisk. For kan man overhovedet finde en billig DJ, der er værd at høre på? 

Svaret er JA! 

Man kan sagtens leje en DJ til en fornuftig pris. Vi ved, at det at holde en fest er en stor udgift i sig selv, så derfor skal musikken ikke være det, der vælter hele budgettet. Og hvis du også har klikket dig ind på et hav af sider for at finde en billig DJ, så stopper jagten her. 

Hos os kan I finde billige DJs til enhver anledning, og I har endda mulighed for at se eksempler på prisen for leje af DJ, så I kan danne jer et indtryk af hvad det koster, alt efter hvad jeres behov er. For en mere præcis pris, er I mere end velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan få jeres næste fest stablet på benene.

Bestil en opringning og få et tilbud

Få et tilbud