Diskogruppen.dk

Ring til os på  77 34 81 14

DJ til konfirmation

Lej en DJ til at sætte gang i festlighederne

Lej en DJ - Diskogruppen.dk

DJ til konfirmation - få styr på musikken til den store dag

En konfirmation er en stor dag for både forældre og konfirmanden. Det er en dag, der vil blive husket og ofte også veldokumenteret på billeder, videoer osv. Derfor er det rart at have styr på det hele, så man kan slappe af og nyde dagen. For der er mange ting at holde styr på, når der skal planlægges en konfirmation, såsom musik, mad og invitationer.

Mange af tingene har konfirmanden selv indflydelse på, men derudover kommer gaver, festlige indslag og overraskelser, som også er noget forældrene ofte skal have styr på.

Derfor kan en DJ til konfirmation være en nem måde, hvorpå man kan lette arbejdsbyrden for sig selv, og samtidig vide at der er helt styr på musikken. Vores DJ’s har nemlig stor erfaring med at spille til konfirmationer, og tilpasse deres sangvalg derefter.

Lad konfirmanden bestemme med en DJ til konfirmation

Når man bliver konfirmeret, træder man officielt ind i de voksnes rækker, og derfor er konfirmationen en fest, hvor konfirmanden ofte selv er med til at planlægge det hele. På den måde får konfirmanden en større følelse af, at det er hans eller hendes fest, og at de har haft noget at sige, i forhold til eksempelvis menu og bordkort.

Derfor vil vi også være i tæt dialog med konfirmanden og forældrene, om ønsker til DJ’en, som eksempelvis bestemte sange, genrer eller hvornår der skal spilles musik. Dermed kan vi bidrage til, at dagen bliver præcis som I vil have den, så I husker tilbage på en god og minderig dag.

Til konfirmationer er der også ofte en eller flere gæster, der har lavet sange til konfirmanden. Til disse kan melodierne til sangene selvfølgelig spilles mens I synger, hvis I ønsker det.

Julefrokost
Lej en DJ - Diskogruppen.dk

Vi har alt hvad I behøver til den store dag

Til konfirmationen er det konfirmanden der er i centrum, og ofte vil der være andre unge mennesker eller børn til stede, for at fejre konfirmanden. Og et festligt input til eksempelvis desserten eller velkomstdrinks og snacks, kan være en popcornmaskine eller en chokoladefontæne. Det vil helt sikkert være et hit blandt både børn og voksne, og begge dele ser festlige ud.

Hvis I ønsker dette, kan vi også tilbyde leje af både popcornmaskine, chokoladefontæne og diverse andre maskiner, der kan gøre dagen endnu mere festlig. Mangler I borde og stole til jeres gæster, er der også mulighed for at leje det hos os. Dermed kan I leje alt hvad I har behov for det samme sted, så I slipper for at skulle leje fra mange forskellige steder. 

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre på den store dag. Så hvis I har specifikke ønsker til eksempelvis hjælp til underholdning for konfirmanden,

Få et tilbud på dj & diskotek

Vi ringer til dig indenfor 48 timer 

Vores booking ansvarlig laver et skræddersyet tilbud over telefonen

Du kan booke dit arrangment med det samme,
eller få tilsendt et skriftligt tilbud.

Det er nemt og hurtigt at beregne din pris på DJ & Diskotek.
Det tager under 1 minut

Bagefter kan du bestille en opringning fra vores booking afdeling,
bestille et skriftligt tilbud, eller booke din DJ og Diskotek
direkte på vores hjemmeside.

Diskogruppen tilbyder

Har du brug for rådgivning?

Nikolaj Jørgensen - Diskogruppen.dk

Nikolaj Jørgensen
Tlf.: 77 34 81 14
Mail: [email protected]

Bestil en opringning og få et tilbud

Få et tilbud