Ring til os på  77 34 81 14

FIRMAFEST OG EVENTS

Lad os hjælpe med at give dine gæster og kollegaer en uforglemmelig oplevelse

Firmafest og Events

Din Ultimative Partner i Firmafester og Events

I en tid, hvor virksomhedens brand er altafgørende, har medarbejdertrivsel aldrig været vigtigere. Netop derfor spiller firmafester og events for medarbejderne en nøglerolle, når vi snakker fastholdelse af dygtige medarbejdere og lav sygeprocent.

I Diskogruppen ved vi, hvor vigtige netop disse firmafester er, og derfor tilbyder vi professionelle DJs med et højt serviceniveau. Vores Diskotek samt lyd og lys er altid kvalitetsudstyr af anerkendte producenter. Vores DJs forstår at tilpasse sig til alle typer af firmafester, herunder sommerfester, events, julefrokoster og meget mere.

Vores omfattende erfaring i total eventproduktion sikrer, at dit firmaevent ikke blot er en fest, men en mindeværdig oplevelse, som alle snakker om mandag på kontoret.

Julefrokost

Årets største begivenhed for jeres medarbejdere er uden tvivl julefrokosten. Samvær med kollegaer, god mad og vin samt lækre drinks og god musik. Her er det vigtigt at alt spiller og er gennemtænkt fra ende til anden. Vi kan tilbyde jer en lang række muligheder for sikker afvikling af denne vigtige firmafest. Om I ønsker en totalløsning eller blot en DJ til at spille tidens rytmer er helt op til jer. Vi er klar til at rådgive jer.

Reception eller Jubilæum

Står I og skal afvikle et jubilæum eller en reception, så lad os hjælpe jer med det praktiske. Vi kan tilbyde både serveringspersonale samt fadøl/sodavand, isterninger, caféborde og meget mere. Lad os sammen finde den løsning der virker for jer.

Sommerfest

Vi kender det alle, sommeren går på hæld, og alle er kommet tilbage fra sommerferien. Benyt en fredag aften evt. med helstegt pattegris og kolde fadøl til jeres sommerfest. Lad os lave en tyrolerfest, 90’er fest eller blot en DJ, der spiller op til dans. Uanset hvad I vælger, så står vi klar med vores kompetencer og udstyr.

DERFOR SKAL DU BRUGE OS SOM PARTNER TIL DIT ARRANGEMENT

Har du CVR nummer fremsender vi altid faktura, som kan betales via bl.a. EAN nummer

Kom i kontakt med os døgnet rundt på vores nødtelefon.

Samme kontaktperson under hele processen,
som sidder klar fra 10.00 til 22.00 alle dage.

Alle aftaler indskrives i vores kontrakt, som er jeres
sikkerhed for, at alle aftaler bliver overholdt.

Vi leverer og opsætter for jer alle dage mellem kl. 08.00 og 16.00 eller efter aftale

Vi passer på dine ting, men skulle uheldet være ude
har vi styr på vores forsikringer.

Temafester

Lad os hjælpe jer med udsmykningen. Det er vigtigt at skabe den rigtige stemning til firmafesten.
Lad os være med til at planlægge, udsmykke og afvikle jeres firmafest. Hvad siger I f.eks. til afterski på en alpetop eller fest i den lokale bodega. 
Se et udvalg af temaer vi kan tilbyde:

UNDERHOLDNING

Skal jeres firmafest piftes lidt op, kan vores musikbanko klart være en sjov happening under eller efter middagen. Vores DJ sørger for masse lækker musik krydret med sjov og spas og forhåbentlig banko på 1 & 2 rækker samt hele pladen. Forventet spilletid er 1,5 time. Musikbanko kan nemt kombineres med diskotek til dans senere på aftenen.

Fredagsbar

Skab en lækker stemning og ryst jeres kollegaer endnu bedre sammen til en hyggelig fredagsbar. DJ’en spiller lounge og tidens rytmer, samtidig serveres der lækker kold øl fra hanen. Lad os tage en snak om jeres behov, så vi kan finde den rigtige løsning til jeres fredagsbar.

Populære Produkter til firmafest

Kontakt os

Send os en besked

Besked fra Diskogruppen.dk

Ikke dem du spiser, men de der gør din netoplevelse sødere! Klik ‘Accepter alle’, og vi lover, ingen kalorier!