Ring til os på  77 34 81 14

TRUSTPILOT

Din feedback er vigtig for os og vores kommende kunder

Hos Diskogruppen.dk er vi mere end bare en virksomhed. Vi er en familie af musikentusiaster og festaber, der brænder for at skabe uforglemmelige oplevelser for og med vores kunder. Vores rejse på Trustpilot har været intet mindre end fantastisk, og vi er dybt taknemmelige for hver eneste anmeldelse, der afspejler vores hårde arbejde og dedikation.

Hver anmeldelse på Trustpilot er en gave.

Vi tager imod både ros og konstruktiv kritik med åbne arme, fordi det hjælper til at forbedre os og derved vokse.

Vi er stolte over vores høje rating, men vi er endnu mere taknemmelige for muligheden for at lære og blive bedre for dig.

For os handler kundeservice ikke kun om at svare på spørgsmål, det handler om at opbygge relationer. Fra det øjeblik du kontakter os, stræber vi efter at forstå dine behov og ønsker. Vores team er ikke kun medarbejdere – de er lytteeksperter, problemløsere og mest af alt din kontaktperson under hele planlægningen.

Vi tror på, at hver interaktion skal være varm, venlig og ægte, ligesom en god melodi der rører ved hjertet.

LÆS HVAD VORES KUNDER SIGER:

Jens
Læs mere
Vi havde et tids specifikt arrangement hvor vi havde aftalt leveringstidspunkt og afhentning samme dag, da vi havde lånte lokaler. Diskogruppen var der på min. Både ved levering og afhentning, hvilket for os var vigtigt. Alt var som aftalt og det spillede bare. Mine bedste anbefalinger herfra Mvh Jensus leo.
Anonym
Læs mere
Vi havde hyret Diskogruppen til vores bryllup d. 8/9-23 Alt forløb bare som det skulle diskogruppen kom ud og satte anlægget op og forklaret vores tjenere hvordan det virkede så vi kunne høre stille musik under middagen og senere kom DJ Steffen Som bare satte gang i festen lige efter vores ønsker 👍 TAK til DJ Steffen og Diskogruppen Sikke en fest 🎶👩‍❤️‍💋‍👨
Karin
Læs mere
Vi lejede popcorn og slushice maskine til havefest. Alt fungerede perfekt, det blev leveret og afhentet igen til det aftalte tidspunkt. Fine brugervejledninger. Vi havde desværre meget dårligt vejr til festen, så havde en del tilbage af både popcorn og slushice. Vi kunne returnere dunk med slushice koncentrat som der ikke var taget hul på, og få dage efter maskiner var afhentet fik vi kreditnota på depositum og det returnerede koncentrat. Vi lejer gerne igen en anden gang hos diskogruppen.
Kenneth Lund Holm
Læs mere
Igen i år havde vi Discogruppen til at spille for os. Vi var ret sent ude med bestillingen, men Nikolaj gjorde en kæmpe indsats og vi kom i mål med at have musik og lys til vores julefrokost.
Mathilde Siert
Læs mere
God service. Vi var meget tilfredse.
Tidligere
Næste

Send os en besked

Besked fra Diskogruppen.dk

Diskogruppen Aps

Cvr.: 39982706
Ryetvej 127, 2 TV, 3500 Værløse

Tlf.: 77 34 8114
Email: [email protected]

Telefon tid:
Mandag til søndag fra kl. 10:00 til 22:00

Ikke dem du spiser, men de der gør din netoplevelse sødere! Klik ‘Accepter alle’, og vi lover, ingen kalorier!