Ring til os på  77 34 81 14

PRIVATFESTER

Vi gør din fest til vores passion og skaber en uforglemmelig dag

Privatfester

Din Partner til Alle Livets Festlige Begivenheder

Når det kommer til at fejre livets store øjeblikke, er den rette musik og stemning essentiel. I Diskogruppen vil vi gerne være med til at sikre, at din fest bliver uforglemmelig. Med vores brede udvalg af dygtige DJs og diskoteksløsninger er vi specialister i at skabe den perfekte atmosfære til privatfester såsom fødselsdage, bryllupper og konfirmationer.

Vores team af DJs er nøje udvalgt ud fra deres ekspertise og evne til at læse et publikum.

Skal du bruge fadøl, slush ice eller isterninger, er vi også leveringsdygtige på dette. Du kan afhente det på vores lager, eller vi kan levere, installere og afhente det igen.

At vælge Diskogruppen betyder at vælge en partner, der forstår vigtigheden af musik, stemning og kvalitet, som vil skabe uforglemmelige øjeblikke. Uanset anledningen vil vores passionerede team løbe i spidsen, så din fest bare lykkes.

Bryllup

Først og fremmest tillykke med jer. 
Det er en helt særlig dag, I nu planlægger. En dag hvor alt skal fungere, især fordi den flyver afsted. Netop derfor er det vigtigt at kunne stole på, at alle leverer til tiden og ordentligt.

Vi i Diskogruppen tør godt tage det ansvar for musik og underholdning til jeres dag. Vi har prøvet det før og ved hvad der skal til. Vi vil under hele forløbet være med på sidelinjen og i tæt dialog med jer. Vores DJ vil ligeledes kontakte jer for en grundig snak om detaljer og tanker.

Fødselsdag

En af livets store fester er en rund fødselsdag, som selvfølgelig også fortjener fuld skrue. En dejlig dag med familie og venner, det kræver da noget særligt. Når god mad og vin er nydt, trænger man virkelig til at røre sig, netop derfor er en DJ, der forstår at spille det rigtige musik for dine gæster en vigtig del af din fest.

Vi kan naturligvis hjælpe med en professionel DJ, der læser dansegulvet og spiller for det. Således slipper I for besværet med en playliste, der ikke nødvendigvis spiller det rigtige musik på det rigtige tidspunkt. Vi kan også tilbyde fadølsanlæg og bar med bartender.
Ønsker du at gå all in kan vi også tilbyde et af vores mange temaer.

Konfirmation

Dagen, hvor vi siger velkommen i de voksnes rækker til vores konfirmand, er en helt særlig dag for alle i selskabet. Netop derfor er det vigtigt, at alt sidder lige i skabet.

Talen er øvet, bordet er dækket og så har man glemt projektor til fremvisning af billeder, det duer bare ikke. Netop her kan vi i Diskogruppen hjælpe, om det er en projektor med lærred eller slush ice maskine, så kan vi levere til jeres konfirmation.

Mangler I musikken, der tager festen til det næste niveau, kan vi ligeledes være behjælpelige med en dygtig DJ eller en jukebox. 

DERFOR SKAL DU BRUGE DISKOGRUPPEN TIL DIN PRIVATFEST

Vi matcher altid din DJ med de behov og ønsker du har til din fest.

Skulle der alligevel opstå en fejl undervejs, står vores teknikker klar til at udbedre fejlen 24-7.

Vi står klar med rådgivning til DJ, lyd, lys og andet udstyr hver dag fra kl. 10-22.

Vores skriftlige kontrakt er din sikkerhed for, at alle aftaler bliver overholdt.

Vores DJs tager altid imod ønsker, både før og under festen.

Vi har en lovpligtig ansvarsforsikring, hvis uheldet skulle være ude.

LEJ EN DJ

Skab uforglemmelige øjeblikke til din næste fest med vores professionelle DJs.

Erfarne DJs: Vores DJs har mange års erfaring med at skabe den rette steming til alle slags arrangementer.
De har et bred repertoire og er dygtige til at tilpasse sig publikum.

Musikønsker: Vi sætter pris på dine musikønsker. Vores DJs spiller med glæde de sange, der betyder mest for dig og dine gæster.

Sæt gang i dansegulvet: Vi forstør kan alt for godt, at en vellykket fest kræver et fyldt dansegulv. Vores DJs er eksperter i at læse rummet og få folk til at danse hele natten.

Populære Produkter til PRIVATFEST

Kontakt os

Send os en besked

Besked fra Diskogruppen.dk

Ikke dem du spiser, men de der gør din netoplevelse sødere! Klik ‘Accepter alle’, og vi lover, ingen kalorier!