Diskogruppen.dk

Ring til os på  77 34 81 14

Lej en gasvarmer

Lej en Jukebox inkl. højtalere for bare 800 kr.
Lej i op til 5 dage for samme pris.

Få den gode havefest med en gasvarmer til telt

Havefester er stort set altid et hit blandt alle aldre, og især i sommerperioden holder mange fest i haven med telt, fadøl, grillmad og alt hvad der dertil hører. Svendegilder, studenterfester, runde fødselsdage eller sommerfester for kollegerne. Anledningerne er mange, og der er altid en god grund til at invitere til et brag af en sommerfest. Men selv på de lyse sommeraftener kan kulden snige sig ind, og det kan blive koldt at opholde sig i teltet i haven. Men i stedet for at slutte festen tidligt fordi der bliver koldt, kan du leje en gasvarmer til teltet, som kan sørge for, at der er en behagelig temperatur hele aftenen.

Gasvarmer

Gasvarmer 4,2kw

200,00 kr.

For leje i optil 5 dage

Lad dig ikke begrænse af vejret

Selvom kalenderen siger efterår eller forår, er det ikke nødvendigvis for koldt til at holde en fest i haven med telt. Ved leje af en gasvarmer kan du forlænge den periode, hvor det er muligt at holde havefester, da du ikke i ligeså høj grad er afhængig af det gode vejr. For selvom det regner udenfor eller er koldt, kan dine gæster nyde den hyggelige stemning i teltet uden at pakke sig ind i store jakker eller tæpper. Så hvis du gerne vil holde din havefest i april, september, eller en anden måned der er lidt uden for sæson, så kan du altså undersøge, om leje af en gasvarmer til telt kan være løsningen. Selv om sommeren kan en gasvarmer være en god idé at have med til festen, da sommervejret ikke altid er til at regne med.

Den perfekte mulighed for at samle venner og familie

En havefest er en nem måde at samle familie og venner på, hvis du ikke har plads til det i huset eller lejligheden. Det kræver blot, at man har en have, hvor der kan sættes et telt op. Og selvom festen ikke foregår i huset, behøver den ikke at blive gået på kompromis med komfort. For man kan leje telte, der kommer med trægulv, så man slipper for, at græsset skal agere dansegulv i teltet. Man kan også få forskellige varianter af telte, der hver især kan holde til forskellig vindmodstand, så det ikke virker til, at man sidder i et telt, der er skrøbeligt. Og hvad angår varmen i teltet, kan man blot leje en gasvarmer, der kan bidrage til, at temperaturen holdes på et behageligt niveau. Du bestemmer selv om du vil købe gas, når du lejer din gasvarmer, eller om du i forvejen har nok.

Har du spørgsmål?

Det kan være du er i tvivl om, hvor mange gasvarmere du skal bruge alt efter størrelsen på teltet, eller det kan være noget helt andet? 

Har du spørgsmål til vores gasvarmere til telt, så kontakt os endelig for mere information. 

 

Levering & afhenting

Gratis afhentning på vores lager i Kr. Værløse. ved weekendleje
Udlevering hver torsdag mellem kl. 15:00 og 17:00
Aflevering hver mandag mellem kl. 15:00 og 17:00
Dog undtaget op af helligdage
Udlevering og aflevering på andre tidspunkter kun efter aftale.

Levering og afhentning af udstyr fra:
0 – 20km fra vores lager i Kr. Værløse 595,00
21 - 50km fra vores lager i Kr. Værløse 895,00
51 – 80 km fra vores lager i Kr. Værløse 1095,00
81 – 100km fra vores lager i Kr. Værløse 1395,00
101 – 150km fra vores lager i Kr. Værløse 1695,00