Fredagsbar

Fredagsbar på arbejdspladsen

Lad Diskogruppen hjælpe jer med at afholde en fredagsbar, hvor vi står for alt det praktiske. I skal bare sørge for at invitere jeres kollegaer.

fadølsanlæg

Fredagsbar både indendørs og udendørs

Afhold en fredagsbar, hvor I ikke selv skal bruge tid på alt det praktiske. Diskogruppen leverer en færdigsyet fredagsbar til jeres virksomhed, som en pop-up fest. I bestemmer selv om i vil holde arrangementet indendørs eller udendørs. I skal bare sørge for at invitere kollegaerne, så sørger vi for resten.

Diskogruppen leverer og afvikler hele fredagsbaren

Prøv en fredagsbar hvor Diskogruppen kommer og leverer DJ, lyd og lys, fadøl og slush Ice. Vi kommer og sætter det hele op, afvikler arrangementet og piller det hele ned igen. Vi leverer også glas, krus og sugerør. 

Vi kan også leverer en løsning, hvor der er mulighed for at få serveret drinks af en af vores professionelle bartendere. 

Eksempel på priser på fredagsbar

Op til 50 personer

Pris: 6495,00 kr. ex moms

Op til 100 personer

Pris: 8995,00 kr. ex moms

Diskogruppen står for opsætning inden fredagsbaren og nedpakning efter arrangement.

En fredagsbar med mange muligheder

Vi har mange muligheder for at sammensætte en fredagsbar ligesom i ønsker det. Det vigtiste for os er, at det bliver så nemt som mulig for jer, at afholde jeres arrangement. 

Vi kan derfor også tilbyde følgende:

Lad os skrædersy et tilbud til jer

Lad os hjælpe jer med at finde lige præcis den løsning i ønsker, til en nem og hurtig fredagsbar, på jeres arbejdsplads. Kontakt os pr. telefon, eller udfyld denne formular, så kontakter vi jer indenfor 24 timer i hverdagene.