Få en dygtig fotograf til at tage billeder af festen

En fed fest, fortjener gode billeder, og gode billeder i bedste kvalitet kan vores professionelle fotograf bidrage med. Fotografen kommer i løbet af aftenen og tager lækre stemnings billeder af jeres fest og gæster, når festen er på kogepunktet. Der kan også tages galla billeder på den rød løber. Mulighederne er mange og vi er naturligvis klar til at hjælpe jer med hvad der giver det bedste resultat for netop jeres fest.

Skal vi skyde billeder til jeres fest, så I kan huske hvad der er foregået i løbet af aftenen. Når I booker Dj og anlæg hos Diskogruppen, har i mulighed for at booke vores professionelle fotograf til en meget fordelagtig pris.

Vind fotografen.
Hvis vi må uploade billederne til vores Facebook side, så alle deltagerne kan se dem der, så deltager i automatisk i lodtrækning om gratis fotograf til jeres næste fest.

Hvis i vælger at modtage billederne selv, så vil disse blive sendt digitalt i en dropbox. De vil alle være redigeret og i højeste kvalitet. Har i brug for at få billeder på tryk, så kan vi f.eks. lave tryk på fotopapir, lærred eller glas. Skal det bruges til unikke trøjer, til når i f.eks. køre studentervogn, kan vi også hjælpe jer med dette.

Mulighederne er mange og vi hjælper gladeligt med at finde den rigtige løsning til jer.

Fotograf til ungdomsfest eller gymnasiefest

  • Fotograf tager billeder i 2 timer af din fest
  • 1800,00 ved samtidig bestilling af diskotek til jeres fest
  • Ekstra timer kan tilkøbes for 850,00 pr time.