Skab en flot og ekstraordinær stemning til din fest.

Festbelysning
Lad os hjælpe jer med at gøre jeres fest helt ekstraordinær. Vi kan ved hjælp af lysdekoration, skabe en festlig stemning, i et måske ellers kedeligt selskabslokale.

Fra kedeligt til festligt
Vi har mange års erfaring i, at tilføre en helt unik stemning, vha. af lys. Vi kan f.eks gøre at lokalets vægge skifter farve, køre jeres firmalogo via en projektor, eller oplyse jeres bar område, så der skabes den helt rette stemning.

Bryllups væg
Pynt lokationen for jeres bryllup op med vores bryllup væg, uanset om I vælger 4, 6 eller 8 meter væg, giver bryllupsvæggen en flot og dekorativ effekt, hvad enden I vælger at sætte den bag ved jeres bord, eller vælger at bruge den til afskærmning ved indgangen hvor fotografen så kan forevige alle jeres gæster på billeder. Eller i har en helt tredje ide. Bryllupsvæggen er 2 m. høj oplyst bryllupstyl kombineret med alubro svøbt i hvide stof. Væggen kan belyses i lige den farve I måtte ønske. Bryllupsvæggen er rimelig fleksibel den kan opstilles og benyttes på flere forskellige måder. Den er oprindeligt tiltænkt at stå f.eks. bag dagens brudepar under middagen, men kan også bruges som fotovæg. Væggen kan også bruges i forbindelse med temafester, f.eks. White Party, gallafest osv. Eller blot til afskærmning af en kedelig væg i et forsamlingshus.
Vi vil gerne fortælle jer om alle de muligheder I har for at udnytte bryllups væggens muligheder til jeres fest.

Lad os hjælpe
Vi stiller os gerne til rådighed og kommer med forslag til, hvordan vi forvandler jeres location, vha. up-lights eller anden festbelysning. Vi kommer også gerne ud og inspicere stedet, for at skræddersy den helt perfekte løsning til jer.