F.A.Q. Diskotek & DJ

 

Nedenstående er en lille liste med generelle spørgsmål og svar:

Hvor meget fylder diskoteket?
Vi tilpasser hver opstilling efter arrangementets størrelse samt kundens ønsker og behov. Vores mindste opstilling fylder ca. 3×2 meter.
-x-

Hvilken musikstil spiller Diskogruppen?
Vores erfarne DJ´s spiller som udgangspunkt musik fra 60erne, 70erne, 80erne, 90erne samt nye radio hits, som du kender fra radioen, så der er noget for alle aldre. Musikstilen planlægges i tæt dialog med kunden. Det er ikke vores ønsker der spilles, men jeres og gæsternes.
-x-

Hvem spiller til min fest?
Det gør en af Diskogruppens erfarne DJ´s. Vores DJ´s er i alderen 25–38 år. Fælles for dem alle er, at de har mindst 6 års erfaring og de medbringer altid et stort bredt repertoire.
-x-

Hvor meget strøm bruger I?
Strømmængden fremgår i den aftalebekræftelse vi udarbejder. Normalt kan vi nøjes med en alm. 230 volt ubelastet fase. Vi medbringer selv diverse kabler m.m.
-x-

Hvor mange ”mænd” kommer I?
Vi kommer normalt kun 1 og i nogle tilfælde 2. Hvis vi i særlige tilfælde skulle komme flere aftales det med kunden.
-x-

Hvor lang tid tager det at sætte anlægget op?
Normalt opsættes de små anlæg inden for ca. en halv time, hvis adgangsforholdene er lige til. Det tager maks. en halv time at pille ned.
-x-

Kan I sørge for musikken under middagen?
JA! Vores erfarne DJ´s kan sagtens spille dæmpet dinnermusik under middagen. Vi tilbyder også en løsning hvor en pianist spiller under middagen.
-x-

Kan vi og vores gæster ønske musik?
JA! Det kan I sagtens. Vores DJ´s tager gerne imod musikønsker, med et smil på læben. Vi indgår en yderligere dialog omkring musikstilen inden arrangementet.
-x-

Hvornår stiller I anlægget op?
Diskoteket ankommer som udgangspunkt 1 time før aftalt spilletid, med mindre andet er aftalt. Levering inden arrangementets start kan selvfølgelig også aftales.
-x-

Spiller I højt?
Vi tilpasser altid lyden efter lokaliteten, samt arrangementets type. Hvis du synes, vi spiller for højt, siger du bare til, så skruer vi gerne ned for styrken.
-x-

Hvordan kan det være I er lidt dyrere, end de andre jeg har indhentet tilbud hos?
Det kan der være mange årsager til. Diskoteksbranchen er præget af forholdsvis stor og skarp konkurrence, og prismæssigt ligger vi på niveau med tilsvarende konkurrenter/kolleger. Vi leverer kvalitet hver gang, samt en service der er helt i top. Det har meget at skulle sige hvis festen skal blive en succes.
-x-

Kan vi få en aftalebekræftelse på arrangementet?
Vi udarbejder altid en aftalebekræftelse på arrangementet, hvor alt står sort på hvidt, så der ikke opstår misforståelser. Det er samtidig deres sikkerhed for at diskoteket dukker op som aftalt.
-x-

Go’ fest!