Events

Events

Lad os hjælpe dig med din produktion

Event Produktion

Events

I Diskogruppen har du en stabil og seriøs samarbejdspartner, som kan hjælpe dig eller din virksomhed med meget andet end en blot dj til din fest. Vi kan være din total leverandør, der kan producere hele din event. Om det er 80’er tema eller royalt tema du ønsker, eller et Award show der lige skulle til for at lave jeres julefrokost lidt anderledes. Uanset hvad du måttes syntes som en god ide til jeres fest/event så kan vi være behjælpelige med strikke den helt rigtig løsning sammen til jeres fest

Lad os står for det hele

I samarbejde med dig tilrettelægger vi jeres event, vi udarbejder drejebog sammen, som vi så følger mens vi er i løbende dialog med dig. Således du hele tiden kan følge med i udviklingen af jeres event. Lad os skrive indbydelsen eller pressemeddelelsen så du blot skal sende dem ud. Vi klipper også gerne din video præsentation eller Awards show sammen, så  det er klar til afvikling.

Av/lyd og lys

Som en sikker lyd og lys partner kan du roligt lægge ansvaret for afvikling af dit event over i vores hænder. Hvad enten vi blot skal stille med en professionel afvikler til jeres Award show, eller du/i ønsker hele pakken med en dygtig dj eller live band til af spille op til fest efter jeres event. Så kan vi hjælpe jer sikkert igennem.

Vagter

Via vores goder samarbejdspartner kan vi tilbyde vagter/kontrollører eller dørmænd, uanset om der skal bruges 1,2 eller flere kan dette uden problemer arrangeres. Så vi kan passe godt på jer mens i hygger om jeres gæster.

Event Produktion

Har du spørgsmål?

Nikolaj Diskogruppen.dk

Tlf. 77 34 81 14

Nikolaj Jørgensen

DISKOGRUPPEN ApS

Cvr: 39982706
Ryetvej 127, 2. TV
3500 Værløse
Tlf: 77 34 81 14
mail: [email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag til søndag
Kl. 10:00 – 22:00

Vi svarer på mails indenfor 24 timer.

UDLEJNING AF UDSTYR

Ønsker du udlejning af udstyr til din fest, så besøg vores side uaa.dk.

Copyright© 2020 – 2021 Diskogruppen ApS – All Rights Reservede

Scroll to Top