Blogindlæg

Velkommen til vores nye hjemmeside

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere jer for vores helt nye hjemmeside. Vi har i længere tid arbejdet på at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og opdatere de informationer vores kunder har brug for, når de benytter sig af os.

 

Diskogruppen har været i en rivende udvikling de sidste par år. Vi laver mange hundrede jobs om året og den store erfaring vi har samlet til os, bruger vi til at blive endnu bedre til det vi kan.

 

Når vi har stået for et arrangement, selvom det er stort eller småt, søger vi altid feedback fra vores kunder. Det er selvfølgelig altid rart at få ros, men skulle der være noget som ikke har fungeret optimalt, er vi lige så glade for denne information. Derfor håber vi at i også fremadrettet vil give os feedback.

 

I 2018 glæder vi os til at skulle være med til endnu flere af jeres fester. Det er altid en fornøjelse for både de folk som sætter udstyr op og vores Djs, at være med til at gøre jeres aften festlig. Vi oplever rigtig mange fede tema fester, sjove gimmicks og måder at afholde et arrangement. De mange indtryk og erfaring vi har fået fra jer, er noget vi gerne deler ud af. Vi har masser af gode ideer til hvordan jeres arrangement kan drejes lige præcis i den retning i vil have.

 

Diskogruppen er også meget mere end DJ’s, lyd og lys. Vi kan f.eks. opsætte dekorationsbelysning, afdække kedelig vække med stof og lys og forvandle selv det kedeligste lokale, til en fed fest location. For uden muligheden for at vi kan levere et komplet event fra ide til virkelighed.

 

Vi hjælper også gerne med til afvikling af møder, eller konferencer. Skal i f.eks. bruge mikrofoner eller en projektor til PowerPoint eller video afvikling, så kan vi levere udstyret. Vi sørger for opsætning og nedpakning og kan også stille en tekniker til rådighed for jer, så der er helt styr på lyd og lys under arrangementet.

 

Vi glæder os til at se hvor festlig 2018 bliver og vil gerne sige tak for samarbejdet til alle vores trofaste kunder. Vi glæder os til at servicere jer alle i 2018, sammen med alle de nye kunder som vælger os som deres festleverandør.

 

Med venlig hilsen

 

Diskogruppen