Afterski Party

Afterski Party

Afterski Tema

Afterski Party som temafest. Oplev stemningen fra festen på pisterne. Vi skaber de perfekte rammer, med DJ, kulisse, lyd og lys. Vi garanterer jer en hammer sjov aften, I sent vil glemme.

Alt til dit afterski Party

Hos Diskogruppen kan vi levere alt det du skal bruge, til at lave den perfekte fest. Vi hjælper gerne med gode ideer til, hvordan dit lokale kan pyntes optimalt til et Afterski Party og hvilke gimmicks der kan udføres undervejs. Vi kommer også gerne forbi til et planlægningsmøde, så vi får alle detaljer, til at udarbejde den bedste plan.

Et Afterski Party med følelse af Alpernes pister

Ved hjælp af store bannere, tryller vi dit lokale om til et klassisk fest på pisterne. Bannerne kan tilpasses lokalets størrelse og kan dække et meget stort areal. Ved hjælp af lys og røg, skaber vi den rigtige stemning. Vores DJ spiller de klassiske Afterski hits, blandet med alle de dansenumre dine gæster vil feste til. Sammen skaber det den perfekte ramme, for et brag af en tema fest.

Lad os stå for det hele til dit Afterski Party

Slip for unødvendige grublerier og lad os stå for afvikling af hele afterski temafesten. Diskogruppen kan stå for den fulde planlægning og afvikling af hele dit arrangement.

Vi kan bl.a. sørge for
– Bar incl. bartendere, spiritus og øl
– Borde, stole og service
– Mad og drikke, tjenere og kokke
– Vagter 

Vi samler alle dine ønsker til festen og får styr på detaljerne, ved at afholde et eller flere planlægningsmøder. På denne måde sikre vi os, at festen bliver afviklet, lige præcis sådan du ønsker det.

Hvad kan Diskogruppen også tilbyde?

Hos Diskogruppen tilbyder vi også at stå for afviklen af andre typer temafester og sjove arrangementer.

Bodega tema
Award Show tema
Musik-banko
Musik-quiz
Temafest (generelt)
Eventafvikling (generelt)

Og ønsker du også at toppe dit arrangement med en af vores dygtige DJ’s, tilbyder vi erfarne DJ’s til alle slags arrangementer:

DJ til bryllup
DJ til julefrokost
DJ til konfirmation
DJ til ungdomsfest
DJ til privatfest
DJ til firmafest

Få et tilbud på din afterski party indenfor 24 timer

Hos Diskogruppen er du altid garanteret:

[wpforms id="8295"]
Nikolaj Diskogruppen.dk

Nikolaj Jørgensen
Tlf. nr: 77 34 81 14
E-mail: [email protected]